LIFE STYLE

Η Σαρλίζ Θερόν στο Fast & Furious 8

η-σαρλίζ-θερόν-στο-fast-furious-8-841651

Τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο του Πολ Γουόκερ, η Universal είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει την όγδοη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς «Fast and Furious» εντός του 2017.

Έτσι στο καστ των ηθοποιών θα δούμε και πάλι τον Βιν Ντίζελ καθώς και όλους τους ηθοποιούς από τις προηγούμενες επτά ταινίες. Μόνο που τώρα θα προστεθούν και νέα πρόσωπα κι εκτός από τον Σκοτ Ίστγουντ μία νέα είσοδος στους μαχητές των δρόμων είναι κι αυτή της Σαρλίζ Θερόν, η οποία θα υποδυθεί την… κακιά της ταινίας, Σίφερ.

Αν και δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί λεπτομέρειες της πλοκής της νέας ταινίας, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει ακόμα ένας γύρος δράσης με αγωνιστικά αυτοκίνητα και το γνωστό καστ των ηθοποιών θα έρθει αντιμέτωπο με τον κακό χαρακτήρα της Σαρλίζ Θερόν.

Οι παραγωγοί της κινηματογραφικής σειράς, ευελπιστούν την όγδοη συνέχεια της ταινίας να την γυρίσουν στην Κούβα. Μάλιστα όπως έγραψε το «The Hollywood Reporter» η Universal βρίσκεται στη διαδικασία εξασφάλισης άδειας από τις ΗΠΑ και την Κούβα ώστε να γυρίσματα να γίνουν στο βορειότερο νησί της Καραϊβικής.

Εάν δοθεί άδεια, τότε θα είναι η πρώτη ταινία του Χόλιγουντ που θα διαδραματιστεί στην Κούβα από το 1960 που επιβλήθηκε το εμπάργκο. Βέβαια εξετάζονται και άλλα μέρη για να γίνουν γυρίσματα της ταινίας όπως η Ρωσία και η Ισλανδία.

Η όγδοη ταινία Fast & Furious έχει οριστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου του2017, ενώ έχει καθοριστεί και το πλάνο των συνεχειών της με την ένατη και δέκατη ταινία να κυκλοφορούν στις 19 Απριλίου του 2019 και στις 2 Απριλίου του 2021, αντίστοιχα.

Κι όλα αυτά καθώς η έβδομη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς αποδείχθηκε μεγάλη παγκόσμια επιτυχία αποφέροντας έσοδα που ξεπέρασαν το 1,5 δισ. δολάρια.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου