ΕΞΟΔΟΣ

Eπιστρέφουν οι «Χαΐνηδες»

eπιστρέφουν-οι-χαΐνηδες-602617

Το δημοφιλές σχήμα θα εμφανιστεί την Τρίτη 24 Μαρτίου στη μουσική σκηνή Lab Art

Στο Βόλο επιστρέφουν οι «Χαΐνηδες» την Τρίτη 24 Μαρτίου, παραμονή της εθνικής εορτής, για να εμφανιστούν στη μουσική σκηνή Lab Art, που βρίσκεται Ζάχου και Βότση στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου «Πέρα από τα σύνορα» (συμμετέχουν Ψαραντώνης, Χαΐνηδες, Mode Plagal), οι «Χαϊνηδες» παρουσιάζουν μια παράσταση που ενώνει φαινομενικά ετερόκλητα στοιχεία: ηχοχρώματα από την Κρήτη, τραγούδια από την Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, τζαζ και ροκ μουσική συναντούν την ποίηση οικουμενικών στοχαστών όπως Μπωντλέρ, Ρίλκε, Πούσκιν, Λόρκα, κ.α.

Παίζουν και τραγουδούν: Κλέων Αντωνίου, Δ. Αποστολάκης, Δ. Ζαχαριουδάκης, Κανέλλος Τάκης, Μαρία Κώτη, Λευτέρης Μαντζιούκας, Νικόπουλος Μιχάλης, Παλαμιώτης Γιώργος.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο. Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 2421 40 3454 και οι πόρτες ανοίγουν 10μμ.

Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου. Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public και Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου