ΕΞΟΔΟΣ

Γιορτάζουν τα γενέθλιά τους

γιορτάζουν-τα-γενέθλιά-τους-26327

Τα δέκατα γενέθλιά τους γιορτάζουν οι Red Wine Band με μια πανηγυρική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στις 22.30, στο χώρο τεχνών «Lab Art », που βρίσκεται στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Οι πολυάριθμοι φίλοι του συγκροτήματος θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να ξεφαντώσουν μαζί τους με Rock, Blues, Jazz, Latin, Rock & Roll, Reggae και ελληνικό έντεχνο και λαϊκό. Κιθάρες, σαξόφωνα και κρουστά, πλαισιωμένα με χορευτικά show από την σχολή χορού Chorusline, δημιουργούν αστείρευτο κέφι, ενώ οι φωνές του Μιχάλη, της Ολλανδέζας Νίνας, του Λάζαρου και του Μίλτου προσκαλούν τους ακροατές να δώσουν το «παρών» στη μέθεξη της βραδιάς.

«Τι κι αν δεν έχουμε «σώας τας φρένας», γιατί ζούμε σε μία «εικονική πραγματικότητα», αφού γύρω μας συμβαίνουν «σημεία και τέρατα», έχουμε για αντίδοτο μία «αχτίδα» μουσικής έτσι φωνάζουμε εμείς, οι «RedWineBand» μέσα από τους τίτλους των τραγουδιών μας» υπογραμμίζουν τα μέλη του συγκροτήματος.

Το γκρουπ απαρτίζουν οι: Μιχάλης Πόρναλης, κιθάρα-τραγούδι, Νίνα Van Slogteren, τραγούδι – κιθάρα – κρουστά, Γιάννης Καλαντζής κιθάρες – εφέ, Αλέξης Βαγενάς σαξόφωνο, Λάζαρος Λιακόπουλος μπάσο – τραγούδι, Μίλτος Μίλτος κιθάρα – μπάσο – τραγούδι και Σωτήρης Ράπτης τύμπανα – κρουστά.

Τα μέλη της μουσικής συντροφιάς, στα 10 χρόνια της μουσικής τους συνύπαρξης, έχουν δώσει πάνω από 500 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ακόμα, έχουν παίξει ως support group με τους Θανάση Παπακωνσταντίνου, Λάκη Παπαδόπουλο, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Πάνο Κατσιμίχα, Μάνο Ξυδούς, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Τσακνή.

Έχουν εκδώσει δύο μουσικά cdτο «Εικονική πραγματικότητα» με 13 τραγούδια του Στάθη Μπάϊμπα και το «Εξι σταγόνες εν τω ωκεανώ» με 6 τραγούδια του σαξοφωνίστα Αλέξη Βαγενά.

Επίσης έχουν εκδώσει cd η τραγουδίστρια της μπάντας Νίνα Van Slogteren, με τίτλο «Νinaornever» και οι κιθαρίστες Γιάννης Καλαντζής και Μίλτος Μίλτος με τίτλο «Jazz and blues times».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου