ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία στο Πορφυρογένειο

συναυλία-στο-πορφυρογένειο-1039941

Συναυλία με τους ευρέως αναγνωρισμένους Ελληνες σολίστ, Παντελή Σταματέλο στο βιολί και Γιάννη Μιχαηλίδη στο πιάνο, θα φιλοξενηθεί στο Πορφυρογένειο Πολιτιστικό Κέντρο Αγριάς.

Η συναυλία θα γίνει το προσεχές Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στις 8μ.μ. και στη διάρκειά της θα ακουστούν έργα των W.A.Mozart, G.Tartini, C.Debussy, L.van Beethoven.

Ο Γ. Μιχαηλίδης γεννημένος στην Αλεξάνδρεια, συγκαταλέγεται στους πιο καταξιωμένους Έλληνες πιανίστες. Απόφοιτος του Ωδείου Αθηνών με τιμητική διάκριση, του Royal College of Music και της Royal Academy of Music του Λονδίνου με ειδίκευση στη μουσική δωματίου και συνοδεία του Lied, έχει αναπτύξει μια πολύπλευρη καλλιτεχνική δραστηριότητα με εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, ως σολίστ και ως μέλος σχημάτων μουσικής δωματίου.

Ο Π. Σταματέλος μετά τις σπουδές στο Ωδείο Αθηνών και με υποτροφία στο Βασιλικό Ωδείο των Βρυξελλών, έλαβε μέρος ως κορυφαίος της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΟΚ σε συναυλίες σε όλη την Ευρώπη. Ως σολίστ έχει συμπράξει με τις ορχήστρες εγχόρδων της ΕΛΣ, της ΚΟΑ, τους«Σολίστ της Πάτρας» και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και ως πρώτο βιολί συμμετείχε σε σχήματα μουσικής δωματίου (κουαρτέτα «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»,»OPERA QUATTRO» και άλλα).

Είσοδος ελεύθερη με απαραίτητη κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα

6972085291, Κατερίνα Πορφυρογένη, 6973793901 Απόστ. Αποστολάκης.

Στα ίδια τηλέφωνα να γίνεται τυχόν ακύρωση κράτησης, εάν είναι δυνατόν όχι την τελευταία στιγμή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου