ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου

συναυλία-της-κιθαριστικής-ορχήστρας-1035114

Το ερχόμενο Σάββατο στο Πορφυρογένειο Ιδρυμα Αγριάς

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στις 19:00, έρχεται στο Πορφυρογένειο Αγριάς η ιστορική Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, με σολίστ τους Ντίνο Γκρίνια, Πάρη Θεοδωρακάκη, Τάσο Ιωακειμίδη, Ελένη Κατσίβελου και Αρετή Κουσμαλή. Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία της Μουσικής Σχολής Τραγουδάρα υπό τη διεύθυνση της κ. Αγλαΐας Τραγουδάρα. Στο τραγούδι συμμετέχουν οι Αγλαΐα Τραγουδάρα, Νατάσα Ράπτη και Ιωάννης Διακογιάννης.

Πρόεδρος της ορχήστρας είναι η καταξιωμένη ποιήτρια και ζωγράφος Γρηγορία Πελεκούδα. Καλλιτεχνικός διευθυντής, ο Βολιώτης κιθαριστής Τάσος Ιωακειμίδης, ενώ ιδρυτής της ορχήστρας είναι ο διεθνούς φήμης σολίστ κιθάρας Στέλιος Γκόλγκαρης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη κράτηση θέσεων στα τηλ. Κ. Πορφυρογένη 6972085291 και Απ. Αποστολάκης 6973793901. Τυχόν ακύρωση στα ίδια τηλέφωνα.

Η ορχήστρα λειτουργεί δωρεάν (χωρίς καμία συνδρομή) για καθηγητές και σπουδαστές κιθάρας, αποτελώντας σε τοπικό επίπεδο ζωτικής σημασίας πνεύμονα πολιτισμού και προβάλλοντας διεθνώς το Βόλο και γενικότερα το νομό Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου