ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ΕΡΤ Βόλου συναντά φίλους

η-ερτ-βόλου-συναντά-φίλους-93121

Την Πέμπτη στις 9.30 μ.μ. σε ένα από τα πιο παλιά μουσικά στέκια, το café Santan

Η ΕΡΤ Βόλου συναντά φίλους και ακροατές την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στις 9.30 μ.μ. σε ένα από τα πιο παλιά μουσικά στέκια το café Santan.

Οι εποχές που βιώνουμε και ζούμε είναι ιδιαίτερα δύσκολες και με πολλά και προβλήματα. Η διέξοδος, πολλές φορές βρίσκεται σε απλά και όμορφα πράγματα. Η μουσική είναι μια από αυτές.

«Σκεφτήκαμε, εμείς οι άνθρωποι της ΕΡΤ Βόλου, να βρεθούμε με φίλους και ακροατές, σε ένα από τα πιο παλιά μουσική στέκια του Βόλου, το café Santan (Εργατικού Κέντρου 12, Βόλος), με live μουσική από το τοπικό συγκρότημα “ Bloody Mary” υπογραμμίζουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Η βραδιά για συνεχιστεί με μουσικές επιλογές από τον αλληλέγγυο μουσικό παραγωγό της ΕΡΤ Βόλου και dj Δημήτρη Σιαφάκα.

Οι Bloody Mary είναι μια Rock μπάντα με βάση το Βόλο, που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα.
Δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2005 σαν κουαρτέτο, ενώ από τον Μάρτιο του 2012 συνεχίζουν σαν τρίο. Την μπάντα απαρτίζουν οι: Μάριος Σπηλιοτόπουλος – Μπάσο και Φωνητικά, Γιάννης Παπαντωνίου – Κιθάρα και Φωνητικά, Γιώργης Λεβέντης – Τυμπανα. Παίζουν δικά τους κομμάτια καθώς και διασκευές από Dr. Feelgood,Rory Gallagher,Johnny Kidd And The Pirates,Wilko Johnson, Frank Zappa κ.α. Σύντομα θα κυκλοφορήσει το full album τους σε μορφή βινυλίου και σε ηλεκτρονικά μέσα. Κομμάτια του Δίσκου θα παρουσιαστούν στη συναυλία.

Συνεχίζοντας, στο μεταξύ, την προσπάθεια αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, η ΕΡΤ Βόλου, προσπαθεί να συγκεντρώσει παπούτσια για τους συνανθρώπους μας που διαβαίνουν το δρόμο της σκληρής πορείας τους προς την ελευθερία, μέσα από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ετσι και αύριο Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, θα συγκεντρωθούν ανδρικά και γυναικεία παπούτσια από 37 νούμερο και πάνω. «Η ανάγκη για την συνάντηση αυτή στο πλαίσιο της φιλίας, της γνωριμίας και της αλληλεγγύης θα αποδώσει με την συμμετοχή όλων. Και όπως λέμε στο ραδιόφωνο καλώς να ορίσετε στην παρέα μας» υπογραμμίζουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου