ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Ανοιχτό Θέατρο Σκοπέλου

ο-παναγιώτης-μάργαρης-στο-ανοιχτό-θέα-823229

Ο κορυφαίος Ελληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης θα εμφανιστεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 21.30 στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Σκοπέλου.

Ενα ρεσιτάλ του διεθνούς φήμης δεξιοτέχνη, ο οποίος θα ερμηνεύσει κομμάτια τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά «Με τη μαγεία της κιθάρας». Θα ακουστούν συνθέσεις σπουδαίων δημιουργών (Ennio Morricone, Erik Satie, Carlos Gardel, Peter Tchaikovsky κ. α). Θα ερμηνεύσει επίσης, διασκευές του σε ιστορικά τραγούδια της διεθνούς Rock μουσικής σκηνής (Hotel California, The show must go on, Paint it black, People are strange) τα οποία συμπεριέλαβε στο άλμπουμ «Rock of my soul», δικές του συνθέσεις καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Μαζί του η εξαιρετική νέα ερμηνεύτρια Ειρήνη Τζαμτζή. Οι τιμές εισιτηρίων στην προπώληση είναι 10 ευρώ και η γενική είσοδος 12 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στη Wind Σκοπέλου, Χώρα Σκοπέλου και το Πρακτορείο Τύπου, Χώρα Σκοπέλου. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου