ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οπερέτα από τη Βολιώτικη Χορωδία

οπερέτα-από-τη-βολιώτικη-χορωδία-823233

Η Βολιώτικη Χορωδία, ανταποκρινόμενη στο αίτημα εκατοντάδων συμπολιτών, που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του Μαρτίου, παρουσιάζει και πάλι την πιο δημοφιλή ελληνική οπερέτα, τον «Βαφτιστικό» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, σε μία και μοναδική παράσταση σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ., στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Η σκηνή του Θερινού θεάτρου θα γεμίσει από ταλαντούχους Βολιώτες οι οποίοι ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις, μαζί με την ιστορική χορωδία του Βόλου, προκειμένου να παρουσιάσουν μια διαχρονική οπερέτα που προσελκύει πάντα το ενδιαφέρον των απανταχού φιλόμουσων, πολύ δε περισσότερο της περιοχής μας. «Για την επιλογή μας αυτή αισθανόμαστε ήδη δικαιωμένοι, καθώς οι τρεις παραστάσεις που δώσαμε στις αρχές Μαρτίου ικανοποίησαν απόλυτα το κοινό που γέμισε ασφυκτικά και τις τρεις βραδιές το θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας» υπογραμμίζουν οι συντελεστές της παράστασης.

Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Ευάγγελου Κακάλια, με την συμμετοχή ολόκληρης της Βολιώτικης Χορωδίας και διακεκριμένων καλλιτεχνών. Τραγουδούν και παίζουν: Κατερίνα Αποστολοπούλου, Τζένη Χατζηδήμου, Θωμάς Σκοτίδας, Ιορδάνης Παπάζογλου, Ευάγγελος Κακάλιας, Γιάννης Φελεσάκης, Γαβριήλ Μουσκής, Βίκυ Νούσια, Κατερίνα Γκαμαλέτσου, Παναγιώτης Προβιάς, Αφροδίτη Μάνου, Εφη Χασιώτη – Προβιά. Στο πιάνο η Νεκταρία Παπαδημητρίου. Βιολιστής ο Απόστολος Μητράς. Σαλπιγκτής ο Δημήτρης Παππάς, Ζογκλέρ ο Μιχάλης. Σκηνικά Μαρία Κουκιάδου, Κωνσταντίνος Τόπας, μουσική διεύθυνση και διδασκαλία Χορωδίας Στάσα Τζάλλα, χορογραφίες Βάσω Τηλιοπούλου με την Σχολή Χορού Chorus Line.

Προπώληση καρτών εισόδου πραγματοποιείται από τους χορωδούς και από τα καταστήματα Δισκοπωλείο «Classic» Ερμού 187, Βιβλιοπωλείο «Ζυγός» Ερμού 209, Βιβλιοχαρτοπωλείο «Συλλόγιστος» Πολυτεχνείου 28 Ν. Ιωνία, Καφέ-Μπαρ «4 Εποχές», Σπυρίδη & Τάκη Οικονομάκη, Ζαχαρώδη – Ξηροί καρποί «Το καλύτερον», Ιωλκού 188, «Fino Σπίτι», Ερμού 161 & Κ. Καρτάλη. Τιμή προπώλησης 10 ευρώ και 8 ευρώ για πολύτεκνους, τρίτεκνους, ανέργους, φοιτητές και μαθητές. Πώληση στο ταμείο του θεάτρου, δύο ώρες πριν την έναρξη, ενιαία τιμή 12 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου