ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ξεκαρδιστική «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά επιστρέφει διαδικτυακά

η-ξεκαρδιστική-βερβερίτσα-του-νίκο-800901

Η «Βερβερίτσα», η σπαρταριστή φαρσοκωμωδία σε κείμενο και σκηνοθεσία Νίκου Μουτσινά που έσπασε ταμεία, επιστρέφει δριμύτερη μέσω διαδικτύου. Θα παρουσιαστεί, μέσω live streaming, από τις 23 έως τις 25 Δεκεμβρίου για επτά συνολικά παραστάσεις.

Διαδικτυακή πρεμιέρα την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 21:00 και ακολουθούν παραστάσεις μέσω live streaming, την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στις 12:00, 18:00 και 21:00 και την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:00, 18:00 και 21:00.

Μέσα από ένα ευφυέστατο κείμενο με απίθανους διαλόγους, pop art σκηνικά, εντυπωσιακοί φωτισμοί και ευφάνταστα κοστούμια ο Νίκος Μουτσινάς με την Μαρία Σολωμού και τη Ματίνα Νικολάου, υπόσχονται απροσποίητο και άφθονο γέλιο.

Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομακτικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και στη γυναίκα του Άννα-Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού). Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος.

Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), όπου ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή, την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή και την Αινχόνχεν (Νικόλ Παναγιώτου) η οποία μιλάει όλες τις γλώσσες του κόσμου! Θα καταφέρουν να βγουν από το σπίτι ζωντανοί;

Το έργο του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε μετρ της μαύρης κωμωδίας, αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών και τα μετατρέπει σε ξεκαρδιστικές σκηνές πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου