ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική διαδικτυακή βραδιά με τους Ορφέα Περίδη και Μανόλη Ανδρουλιδάκη

μουσική-διαδικτυακή-βραδιά-με-τους-ορ-783668

Η παράσταση «Με δύο κιθάρες», που είχε απήχηση από το κοινό στη σύντομη καλοκαιρινή περιοδεία λόγω πανδημίας, θα παρουσιαστεί σε ένα μοναδικό live streaming την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 21:00 στη διαδικτυακή πλατφόρμα του estage.gr. Θεατές από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν συναυλία διαφορετική, που θα τους βγάλει στην επιφάνεια όλα τους τα συναισθήματα.

Ο Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης ενώνουν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την κιθάρα παρουσιάζοντας μοναδική παράσταση, που συνδυάζει μαεστρικά τραγούδια, που έχουν συνθέσει οι ίδιοι, αλλά και αγαπημένα ακούσματα που έχουν καθορίσει την ελληνική μουσική σκηνή.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και εξαιρετικός μελωδός Ορφέας Περίδης και ο εντυπωσιακός κιθαρίστας, συνθέτης και ενορχηστρωτής Μανόλης Ανδρουλιδάκης συνθέτουν αξιοζήλευτο ντουέτο και μεταφέρουν το κοινό, με όχημα το δημιουργικό τους χάρισμα, αλλά και τη δεξιοτεχνία τους, στα πιο όμορφα τοπία των μουσικών τους κόσμων.

Σε σπάνια και μουσικά γόνιμη συνάντηση, οι δύο καλλιτέχνες δημιουργούν πρόγραμμα, που συνταιριάζει τη μελωδική μυσταγωγία και τον ρυθμό της λυτρωτικής ψυχαγωγίας επιβεβαιώνοντας τη ρήση: «Τίποτα καλύτερο από μία κιθάρα, εκτός ίσως από δύο».

Αγορά εισιτηρίων στη διαδικτυακή πλατφόρμα : https://estage.gr/videos/me-dyo-kithares-orfeas-peridis-manolis-androulidakis/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου