ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στον Αγιο Λαυρέντιο

η-φωτεινή-βελεσιώτου-στον-αγιο-λαυρέν-757164

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και οι συνεργάτες της θα βρεθούν την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία του Αγίου Λαυρεντίου, στις 9:30 το βράδυ, για μια μοναδική συναυλία. Μαζί της θα είναι ο Σωτήρης Μπαλλάς.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις. Εκτός απο τα αγαπημένα «μέλισσες», «διόδια», «στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας και δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπούδαιων συνθετών όπως ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, Βασίλης Τσιτσάνης κ.α.

Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Επίσης, μαζί της σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν, ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο και ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα.

Διοργάνωση: Καταστήματα κεντρικής πλατείας. Ελάχιστη κατανάλωση: 10 ευρώ κατ’ άτομο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου