ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Λαμπρός εορτασμός της 25ης Μαρτίου

λαμπρός-εορτασμός-της-25ης-μαρτίου-58545

Παρέλαση στην παραλία του Βόλου με τη συμμετοχή μαθητών και εκπροσώπων οργανώσεων Με κάθε επισημότητα θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει η Περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Την 24 Μαρτίου στις 11 το πρωί θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων στην παραλία του Βόλου από μαθητές, σπουδαστές, Οδηγούς, Προσκόπους, φορείς και συλλόγους.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου στις 7 το πρωί θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των Εκκλησιών της Μητρόπολης Δημητριάδος, ενώ η Φιλαρμονική του δήμου θα περιέλθει στους δρόμους της πόλης και θα παιανίζει θριαμβικά θούρια και εμβατήρια.

Στις 8 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσημη έπαρση σημαίας και στις 11 το πρωί θα τελεστεί δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Στις 11.30 π.μ. θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στην παραλία του Βόλου.

Μισή ώρα αργότερα, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί παρέλαση μπροστά από τους επισήμους στην παραλία, των Αναπηρικών, Εφεδροπολεμιστικών και Αντιστασιακών Οργανώσεων, Σχολείων, Σωματείων, Οδηγών, Προσκόπων, Τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του δήμου Βόλου.

Στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί επίσημη υποστολή σημαίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου