ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση για το χρέος και το ευρώ

εκδήλωση-για-το-χρέος-και-το-ευρώ-532453

Από την Ενωτική Αριστερή Συνεργασία στο Βόλο

Η Ενωτική Αριστερή Συνεργασία Μαγνησίας διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση στο Βόλο με θέμα «Χρέος και Ευρώ. Πως απαντάμε στους εκβιασμούς;». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (παραλία), στο αμφιθέατρο Σαράτση, τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στις 7.00 μ.μ.

Τη συζήτηση θα ανοίξουν οι Σπύρος Μαρκέτος, πανεπιστημιακός (ΑΠΘ), Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους (επιτροπή της Βουλής) και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Παγιάτσος Ανδρέας, Διεθνιστική Σοσιαλιστική Οργάνωση ΞΕΚΙΝΗΜΑ, Παπαδάτος – Αναγνωστόπουλος Δημοσθένης, υπεύθυνος επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και της ιστοσελίδας RedNotebook και Κουβελάκης Στάθης – καθηγητής στο King’s College του Λονδίνου, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ (παρέμβαση μέσω skype).

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η Κυπρίδου Μαριάνθη – μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ενωσης Συντηρητών Αρχαιοτήτων, ενώ θα παρευρεθούν και θα τοποθετηθούν και βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η «Ενωτική Αριστερή Συνεργασία Μαγνησίας» συγκροτήθηκε από μέλη της Αριστεράς, με διαφορετικές πολιτικές καταβολές – διαδρομές, οι οποίοι όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση «μέσα στις σημερινές κρίσιμες στιγμές βρέθηκαν, συζήτησαν και αποφάσισαν να συντονίσουν τις προσπάθειές τους, τόσο απέναντι στον κατακερματισμό της Αριστεράς, όσο και απέναντι στην καταστροφική πιθανότητα υποταγής της κυβέρνησης στις επιταγές των δανειστών και των αρχουσών τάξεων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου