ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο Βόλο ο Μιχ. Μοδινός για το βιβλίο του «Εκουατόρια»

στο-βόλο-ο-μιχ-μοδινός-για-το-βιβλίο-το-510727

Το νέο του βιβλίο με τίτλο «Εκουατόρια» από τις εκδόσεις Καστανιώτη, θα παρουσιάσει ο συγγραφέας Μιχάλης Μοδινός στο Βόλο αύριο Τρίτη 4 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Βόλου (Μικρασιατών 81 – κτήριο Σπίρερ).

Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, με τον Μιχάλη Μοδινό για το βιβλίο του θα συνομιλήσουν ο συγγραφέας Κώστας Ακρίβος και η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η δικηγόρος Γιολίνα Αποστολάκη. Ο συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού συνολικά για το συγγραφικό του έργο, αλλά κυρίως το νέο του βιβλίο.

Ο Μιχάλης Μοδινός, με το βιβλίο του «Εκουατόρια» αναλαμβάνει να μας οδηγήσει στα βάθη της Αφρικής για να συναντήσουμε ένα άγημα Ευρωπαίων, Αιγυπτίων και Σουδανών, το οποίο με την καθοδήγηση του φυσιοδίφη, γιατρού και εξερευνητή Eντουαρτ Σνίτσερ (ή Εμίν Πασά) θα αποκοπεί από τον πολιτισμό και θα ιδρύσει μια νέα κοινωνία στη μυθική περιοχή των Μεγάλων Λιμνών, την επονομαζόμενη Εκουατόρια.

Την πορεία αυτής της ιδανικής πολιτείας αφηγείται ο ομώνυμος του συγγραφέα Μιχαήλ Μοδινός του Όθωνος, που είναι επινοημένο πρόσωπο, προσφέροντας ένα απόλυτα ενδιαφέρον και πρωτότυπο ανάγνωσμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου