ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράσταση στο Πορφυρογένειο

παράσταση-στο-πορφυρογένειο-511797

Ενδιαφέρουσα παράσταση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 1, αύριο Κυριακή 2 Απριλίου και το επόμενο Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Απριλίου 9μ.μ. στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς Βόλου με επίκεντρο το δίπολο «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων – Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη».

Η σύλληψη και η εικαστική εγκατάσταση ανήκει στον εικαστικό και ζωγράφο Κωνσταντίνο Κομνηνό που δημιούργησε ένα μεγάλων διαστάσεων έργο (κύβο). Το installation πλαισιώνεται και βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με το kinetic art project – performance, που συνέλαβε και σκηνοθέτησε ο σκηνοθέτης – ηθοποιός, Δημήτρης Δακτυλάς .

Τη διασκευή των κείμενων του Λούις Κάρολ επιμελήθηκε η Φρειδερίκη Μπεκίρη, το έργο πλαισιώνεται με την πρωτότυπη μουσική του Βασίλη Παπαδόπουλου και υποστηρίζεται από τη συμμετοχή των ηθοποιών Γιώργου Γιατζιτζάκη, Ράνιας Θεοχαροπούλου, Άλκηστις-Ελένης Κοσμά, Φρειδερίκης Μπεκίρη, Ειρήνης Μυλωνά, Γιώργου Παπαδόπουλου, Μάρθας Παπαθανασίου, Βάσιας Στάμου.

Το «Inside – Out: Η δική μου Αλήθεια» παρουσιάστηκε στην έναρξη των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Biennale της Σαντορίνης τον Σεπτέμβριο του 2016, ενώ η εγκατάσταση του έργου του Κωνσταντίνου Κομνηνού απέσπασε το δεύτερο βραβείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου