ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ημερίδα για άνεργους και νέους επιστήμονες

ημερίδα-για-άνεργους-και-νέους-επιστή-465036

H Aναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο Επιχειρηματικότητα» διοργανώνει την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «ΚΥΨΕΛΗ» στο Βόλο ημερίδα με θέμα «προοπτικές απασχόλησης και δυνατότητες ίδρυσης επιχειρήσεων για άνεργους και νέους επιστήμονες» για τη στήριξη των ανέργων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Στόχος της Ημερίδας όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση είναι η στήριξη των ανέργων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας μέσα από την ενεργοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών φορέων, με στόχο την εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης ως αποτέλεσμα διάγνωσης εξειδικευμένων τοπικών αναγκών και ανάδειξης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής παρέμβασης. Το Σχέδιο δράσης απευθύνεται ιδιαίτερα σε άτομα με αυξημένο μορφωτικό επίπεδο και δεξιότητες, καλώντας τους να αναδείξουν και να κινητοποιήσουν τις ικανότητές τους σε μια δύσκολη αγορά εργασίας και σε περίοδο οικονομικής κρίσης» . Η Ημερίδα, όπως σημειώνουν οι διοργανωτές αφορά τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, νέους επιστήμονες, άνεργους και ασφαλισμένους στον ΟΓΑ.

Η Ημερίδα θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμακαι ομιλητές θα είναι, κατά σειράν, οι :

Αιμιλιανός Νταγιάννης, Πρόεδρος Δ.Σ. Περιφερειακού τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, Απόστολος Παπαδούλης Πρόεδρος E.E. – ΣΒΘΚΕ, Πρόεδρος Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΔίκτυοΕπιχειρηματικότητα» και Γιακουβής Χρήστος, Διευθυντής του «ΚΕΚ «ΔΥΝΑΜΙΚΗ».

Θα ακολουθήσει η παρουσίαση της Πράξης με τίτλο: «Υποστήριξη Επιχειρηματικότητας», ερωτήσεις από το κοινό και συζήτηση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ καθόλη τη διάρκεια της ημερίδας θα λειτουργήσουν σημεία συνεχούς ενημέρωσης για το πρόγραμμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου