ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οικογενειακές συναντήσεις στον Αγιο Γεώργιο Νηλείας

οικογενειακές-συναντήσεις-στον-αγιο-463370

Τα βήματα της οικογένειας οδηγούνται φέτος στο Πήλιο και ειδικότερα στον Αγιο Γεώργιο Νηλείας, όπου θα πραγματοποιηθεί η τρίτη συνάντηση του «Κινητήρα με γονείς και παιδιά, στο διάστημα μεταξύ 3 και 6 Ιουλίου, με διαμονή στο «Pelion Homes». Γονείς και παιδιά θα μπουν σε μια κοινή περιπέτεια τέχνης με σκοπό να έρθουν σε επαφή με τον εαυτό και τα παιδιά τους με ένα διασκεδαστικό τρόπο. Θα δημιουργήσουν όλοι μαζί ένα κοινό αποτέλεσμα στο τέλος του σεμιναρίου όπου όλοι και όλες θα έχουν έναν ισότιμο ρόλο στη διαδικασία έμπνευσης και υλοποίησης.

«Θα ζήσουμε 4 ξεχωριστές μέρες στο Πήλιο, έξω στη φύση, στο βουνό και τη θάλασσα. Μέσα από κοινές ασκήσεις, ενήλικες και παιδιά θα φτιάξουμε ένα κοινό τόπο επικοινωνίας» αναφέρουν η Βίκυ Αδάμου και η Αντιγόνη Γύρα, που συντονίζουν τη δράση.

Ο χορός, το θεατρικό παιχνίδι, η μουσική κι ο αυτοσχεδιασμός θα είναι τα εργαλεία με τα οποία οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν καινούργιες μορφές συνύπαρξης εξασκώντας τη σωματική επαφή και τη φαντασία τους.

Στόχος της διοργάνωσης είναι «να φρεσκάρει την καθημερινότητά μας και να τονώσει τις ενδοικογενειακές σχέσεις μ’ ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές και προσθέτουν «το θέμα μας φέτος εμπνέεται από την έννοια της διαδρομής στο χώρο και τον χρόνο. Θα δημιουργήσουμε μικρές και μεγάλες διαδρομές στη φύση και με τη φαντασία μας θα ταξιδέψουμε σε διαδρομές στο παρόν, το παρελθόν και το μέλλον».

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210-9248328.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου