ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσικό εργαστήρι για μαμάδες και παιδάκια

μουσικό-εργαστήρι-για-μαμάδες-και-παι-427643

Ενα μουσικό εργαστήρι με μουσική, χορό, τραγούδι και ψυχόδραμα για μαμάδες και παιδάκια 5-12 χρονών, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο Αγέρι – Αρχοντικό Κλείτσα, στην Πορταριά.

Εισηγήτριες: Αναστασία Γκολεμά (ηθοποιός, σκηνοθέτης, εκπαιδευόμενη στο ψυχόδραμα, εισηγήτρια της γιόγκα), Αρτεμις Μουρατίδου (ζωγράφος), Σταυρούλα Μαυρομμάτη (μουσικός).

Το θέμα του εργαστηρίου είναι η ευγνωμοσύνη, οπότε όλες οι δραστηριότητες και οι δράσεις έχουν ως σκοπό να αναπτύξουν την έννοια αυτή και οι συμμετέχοντες να τη βιώσουν ως μια κατάσταση.

«Παράλληλα με την ομάδα των μαμάδων, με την ομάδα των παιδιών θα αναπαραστήσουμε τους ήρωες του παραμυθιού «Αναζητώντας το Λουλούδι» της Αθηνάς Γκίνη. Μέσα από στάσεις της γιόγκα συνδυασμένες με χορό, τα παιδιά ζωντανεύουν όλους τους ρόλους του παραμυθιού, ολοκληρώνοντας τη δραστηριότητα με χορό και τραγούδι» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Το εργαστήριο κλείνει με τη ζωγραφική, όπου τα παιδιά θα ετοιμάσουν κάρτες, τις οποίες και θα χαρίσουν στις μαμάδες τους. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2428099418.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου