ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φεστιβάλ στη Βυζίτσα

φεστιβάλ-στη-βυζίτσα-427630

Το φεστιβάλ πολιτιστικών δράσεων, ανταλλαγής απόψεων, έκφρασης, επικοινωνίας και πάνω απ’ όλα μουσικής διασκέδασης, που ξεκίνησε το 2012, συνεχίζεται για τρίτη χρονιά στην πανέμορφη Βυζίτσα στο Πήλιο. Είναι το όνειρο και η φιλοδοξία δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών, του Παύλου Δημητριάδη και του Γιώργου Κυράτσου, με μεγάλη πείρα σε αντίστοιχες καλλιτεχνικές δραστηριότητες και με υψηλού κύρους συνεργάτες που θα διδάξουν από τις 18 έως τις 26 Ιουλίου στη Βυζίτσα Πηλίου.

Hδη οι συμμετοχές των ενδιαφερομένων όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από την Ευρώπη και την Αμερική, δίνουν το στίγμα μιας ζωντανής θερινής δραστηριότητας που σκοπό έχει να συνδυάσει την τέχνη, την μουσική αλλά και τις διακοπές σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον, με έμπνευση και όρεξη για νέες δημιουργίες.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βυζίτσας, διοργανωτής και κύριος άξονας αυτής της προσπάθειας, είναι αυτός που στέκεται κοντά μας και σας προσκαλεί να απολαύσετε είτε τις καθημερινές συναυλίες στους παραδοσιακούς υπαίθριους χώρους, είτε τα σεμινάρια, είτε να έρθετε για μουσικές διακοπές με εξαιρετικά χαμηλές τιμές διαμονής, προσιτές σε όλους.

Στην ιστοσελίδα www.unlimitedmusicarts.gr υπάρχουν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα που θα λειτουργήσουν, τους καθηγητές που θα διδάξουν και τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν. Ολες οι προγραμματισμένες συναυλίες ξεκινούν στις 9:00 μ.μ.

Το φεστιβάλ «Unlimited Music & Arts» υποστηρίζεται από το Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Για οποιαδήποτε πρόθετη πληροφορία επικοινωνήστε στο email: [email protected].

Τη διοργάνωση υπογράφει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βυζίτσας και την καλλιτεχνική διεύθυνση οι : Παύλος Δημητριάδης – Γιώργος Κυράτσος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου