ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Κάρμεν Ρουγγέρη στον Βόλο

η-κάρμεν-ρουγγέρη-στον-βόλο-404870

Την παράσταση «Μαγικός αυλός» σε μουσική Μότσαρτ παρουσιάζει η Κάρμεν Ρουγγέρη σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου. Η Κάρμεν Ρουγγέρη και η ομάδα της, μεταμόρφωσαν την όπερα «Ο Μαγικός αυλός» σε ένα μουσικό παραμύθι πλημμυρισμένο από τις υπέροχες μελωδίες αυτού του μοναδικού συνθέτη, το οποίο ανέβηκε τον χειμώνα στο θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ και αγαπήθηκε και καταχειροκροτήθηκε από μικρούς και μεγάλους θεατές.

Το έργο έχει συναρπαστική πλοκή που είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, προσφέροντας στα παιδιά χαρά, διασκέδαση, αλλά και πολλά πολλά μηνύματα. Ο πρίγκιπας Ταμίνο -σύμβολο της αρετής και της αγάπης-, βρίσκει στο πρόσωπο της Παμίνας το ιδανικό ταίρι. Όμως το ζευγάρι θα περάσει από πολλές δοκιμασίες. Με όπλο την αγάπη, οι ήρωές μας θα νικήσουν και θα ενωθούν για πάντα. Μαζί τους ο Παπαγκένο, ένας τρισχαριτωμένος παραμυθένιος ήρωας που με τις σκανδαλιές του θα χαρίσει στα παιδιά στιγμές χαράς και γέλιου. Το έργο τελειώνοντας βρίσκει τους δυο εχθρούς, βασίλισσα της νύχτας και βασιλιά της μέρας, ενωμένους. Το καλό θα νικήσει το κακό και θα απλωθεί σ’ όλη τη γη.

Η παράσταση με διαλεχτούς ηθοποιούς-τραγουδιστές, με παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια, χορογραφημένη στη λεπτομέρεια, γεμάτη χρώματα και φως, με μια συναρπαστική πλοκή είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Κείμενο – αφήγηση Κάρμεν Ρουγγέρη, σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη – Χριστίνα Κουλουμπή, σκηνικά – κοστούμια Χριστίνα Κουλουμπή, κίνηση – χορογραφίες – φωτισμοί Πέτρος Γάλλιας, μουσική επεξεργασία – VIDEO ART Αντώνης Δελαπόρτας, στίχοι και μουσική επιλογή Ανδρέας Κουλουμπής, διδασκαλία τραγουδιών Λαρίσα Ερεμέγιεβα και Μίνα Δελαπόρτα, συντονίστρια σκηνοθεσίας Χαρά Δήμα, βοηθός ενδυματολόγου Έρρικα Αλαμάνου, βοηθός σκηνογράφου Χρήστος Γράπας , ARTWORK Λουκάς Μελάς.

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί: Αθηνά Δημητρακοπούλου, Ιωάννης Κοντέλλης, Εστέλλα Κοπάνου, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Ίρις – Φιόνα Νικολάου, Αντώνης Παπαδάκης, Νικόλας Παπακωνσταντίνου, Νίκη Χαζιράκη, Αλέξανδρος Χαζάπης. Εισιτήρια προπωλούνται στο «Καπνοπωλείο το Γνήσιον» στη Σπ. Σπυρίδη 96, τηλ. 2421214024.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου