ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία ορχήστρας με παγκόσμια ακτινοβολία

συναυλία-ορχήστρας-με-παγκόσμια-ακτι-406136

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου είναι μια ορχήστρα όλης της πόλης του Βόλου με παγκόσμια ακτινοβολία. Στην Ορχήστρα συμμετέχουν κιθαριστές, μουσικοί, τραγουδιστές, κάθε ηλικίας, επαγγελματίες και ερασιτέχνες από τον Βόλο, από άλλες πόλεις και από άλλες χώρες, καθώς και σπουδαστές απ’ όλα τα Ωδεία του Βόλου και όχι μόνο.

Η Ορχήστρα διευθύνεται από τον Γιώργο Φουντούλη και από κορυφαίους μαέστρους απ’ όλο τον κόσμο. Στην προσεχή μεγάλη συναυλία, το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Βόλου, προσκεκλημένος μαέστρος είναι ο David Grimes, κορυφαίος μαέστρος, καθηγητής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, πρόεδρος του Guitar Foundation of America, του μεγαλύτερου Οργανισμού Κιθάρας στον κόσμο.

Η ορχήστρα ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 από τον διεθνή κιθαρίστα, συνθέτη, μαέστρο και Καθηγητή Γιώργο Φουντούλη, με μια μεγαλειώδη συναυλία υπό τη διεύθυνση του μεγάλου δάσκαλου και μαέστρου Βαγγέλη Μπουντούνη, στα πλαίσια του 16ου Χειμερινού Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου, υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου, παρουσία του δημάρχου κ. Αχιλλέα Μπέου και στελεχών του Δήμου. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου