ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολή ταινίας «Dallas Bayers Club»

προβολή-ταινίας-dallas-bayers-club-392421

Με την βραβευμένη ταινία «Dallas Bayers Club» που θα προβληθεί από την Παρασκευή 6 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 9 Ιουνίου στις 9.30 μμ στο θερινό κινηματογράφο «Εξωραϊστική», ανοίγει ο κύκλος των καλοκαιρινών προβολών του Cine Μεσόγειος.

Η βραβευμένη ταινία, Αμερικάνικης παραγωγής 2013, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Ζαν-Μαρκ Βαλέ, σενάριο Κρεγκ Μπόρτεν, Μελίσα Γουάλακ. Πρωταγωνιστούν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Τζάρεντ Λίτο, Τζένιφερ Γκάρνερ. Η ταινία απέσπασε Βραβεία Οσκαρ, Χρυσές Σφαίρες και Screen Actors Guild Awards για Α΄ και Β΄ Ανδρικό Ρόλο.

Τέξας,1985. Ενας άνδρας, θετικός στον ιό HIV, έχοντας μόνον ένα μήνα ζωής, αρνείται να αποδεχτεί το μοιραίο και αρχίζει εκστρατεία για την εφαρμογή εναλλακτικών θεραπειών. Ο Καναδός Ζαν-Μαρκ Βαλέ (Café de Flore, C.R.A.Z.Y.) σκηνοθετεί με ρεαλισμό ένα δυνατό δράμα, όπου δεσπόζει το βραβευμένο πρωταγωνιστικό δίδυμο.

Αναφερόμενος στον καλοκαιρινό κύκλο προβολών του Cine Μεσόγειος ο Απόστολος Φοινικόπουλος, υπογραμμίζει ότι: «Το κινηματογραφικό πρόγραμμα Cine Μεσόγειος του Δήμου Βόλου αυτό το καλοκαίρι ανοίγει για 8η συνεχή χρονιά αυλαία στο ιστορικό θερινό σινεμά της Εξωραϊστικής. Με την αγάπη και τη στήριξη του κοινού, το Cine Μεσόγειος καθιερώθηκε πια ως θεσμός για την προβολή και την ανάδειξη του ποιοτικού κινηματογράφου. Συνεχίζουμε και φέτος με την ελπίδα ότι θα κρατήσουμε τους παλιούς και θα κάνουμε νέους φίλους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου