ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολή ταινίας «Μια αξιοπρεπής οικογένεια»

προβολή-ταινίας-μια-αξιοπρεπής-οικο-354524

Με την ταινία «Μια Αξιοπρεπής Οικογένεια» σε σκηνοθεσία Μασούντ Μπακσί, ολοκληρώνονται την Παρασκευή 16 Μαΐου οι προβολές της Κινηματογραφικής Κοινότητας από τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου. Οι προβολές γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου (Καραμπατζάκη και Αναπαύσεως) στην Ν. Ιωνία κάθε Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ. Διάθεση εισιτηρίων 8:30 μ.μ.

Η ταινία που θα προβληθεί αύριο είναι Γαλλικής παραγωγής σε σκηνοθεσία του Μασούντ Μπακσί και σενάριο του Μασούντ Μπακσί. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ολοζώντανη, προσωπική ταινία από το Ιράν αναδεικνύεται στο Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών στις Κάννες κι έρχεται στην Ελλάδα, αναζητώντας κοινά μονοπάτια στους ανθρώπους που βλέπουν τη χώρα τους ν’ αλλάζει.

«Μια αξιοπρεπής οικογένεια», έρχεται από το Ιράν επιβεβαιώνοντας την ακμή μιας ώριμης κινηματογραφίας με κυρίαρχο χαρακτηριστικό της την εξωστρέφεια: πραγματεύεται με συναρπαστικό κινηματογραφικά τρόπο ένα θέμα καθαρά ιρανικό, κάνοντάς το οικείο στο διεθνές κοινό. Ο Μασούντ Μπαχσί, καταξιωμένος ήδη διεθνώς ως σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, υπογράφει την πρώτη του μυθοπλασία ισορροπώντας σαν εξαιρετικός ακροβάτης ανάμεσα στο οικογενειακό δράμα και το πολιτικό θρίλερ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου