ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία της Βασιλικής Καρακώστα

συναυλία-της-βασιλικής-καρακώστα-37273

Η Βολιώτισσα ερμηνεύτρια εμφανίζεται την ερχόμενη Κυριακή στο φεστιβάλ παιδικού βιβλίου

Η φωνή της χαρισματικής Βολιώτισσας ερμηνεύτριας Βασιλικής Καρακώστα θα «χρωματίσει» την τελετή λήξης του 1ο Φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου, που αρχίζει αύριο και θα διαρκέσει έως τις 10 Απριλίου στο Πολιτιστικό Νέας Ιωνίας.

Η αγαπημένη Βολιώτισσα ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί την Κυριακή 10 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου, παρουσιάζοντας στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης τη συγγραφέα Ράνια Μπουμπουρή με αφορμή το βιβλίο της, «Μια τρελή – τρελή ΑΒ».

Η Βασιλική Καρακώστα συμμετέχει, σημειωτέον, ερμηνευτικά στο cd που κυκλοφορεί μαζί με το βιβλίο, το οποίο θα παρουσιαστεί στο κοινό.

Σε μια συνάντηση επί σκηνής, καταρχήν με την Ράνια Μπουμπουρή και στη συνέχεια, με τη συνοδεία στο πιάνο της Κασσιανής Αμυγδαλίτση, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια θα ερμηνεύσει τραγούδια από τη «Σβούρα και άλλες ιστορίες», μέχρι την «Κουρελού», δίνοντας κατόπιν τη μουσική σκυτάλη, στα σχήματα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Βασιλική Καρακώστα, υπογραμμίζει ότι «είναι τιμή για μένα που συμμετέχω στο φεστιβάλ και σημαντικό για ένα ερμηνευτή να αναπτύσσει συνεργασίες με ένα συγγραφέα.

Είναι πολύ σημαντικό, προσθέτει η ίδια, γιατί ο καθένας μας πρέπει να βοηθήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν τη μαγεία του βιβλίου και παράλληλα ένα μαγικό δρόμο».

Οδεύοντας προς την επανέκδοση του δίσκου «Κουρελού», η Βολιώτισσα ερμηνεύτρια προετοιμάζεται για νέες, σημαντικές καλλιτεχνικές συνεργασίες. Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί με το Γιώργο Νταλάρα στην «Ακτή Πειραιώς», ερμηνεύοντας έργα του Σταύρου Κουγιουμτζή. Στις 12 Μαΐου θα εμφανιστεί στο Σταυρό του Νότου, ενώ αναμένεται προσεχώς συνεργασία με το Μίμη Πλέσσα στο Μέγαρο Μουσικής, όπου θα παρουσιάσουν μουσικό έργο με θέμα τον Κοσμά τον Αιτωλό.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια είχε εμφανιστεί πριν από τρία χρόνια στο Βόλο και επανέρχεται με μεγάλη χαρά, υπογραμμίζοντας ότι «αγαπώ το Βόλο, την πόλη από την οποία ξεκίνησε η μουσική μου εξόρμηση, και τους Βολιώτες. Αισθάνομαι συγκίνηση και πολύ μεγάλη χαρά διότι με προσκάλεσαν οι διοργανωτές και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Το μήνυμα που στέλνει κλείνοντας, στους Βολιώτες, είναι δύο μόνο λέξεις «αγάπη και χαμόγελο», υπενθυμίζοντας ότι πρέπει να διατηρούμε πάντα την αισιοδοξία μας, σε πείσμα των δύσκολων καιρών.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου