ΕΞΟΔΟΣ

«Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» για παιδιά

όνειρο-καλοκαιρινής-νύχτας-για-παι-36926

Η νέα παραγωγή του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.Π.Ε.Θ.Ε. Δήμου Βόλου “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” του Ουιλιαμ Σαιξπηρ, σε διασκευή για παιδιά του Γιάννη Καλατζόπουλου, έπειτα από την επιτυχή παράσταση που δόθηκε το περασμένο Σάββατο, θα ανέβει για ακόμη μια φορά για το κοινό, στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας την Κυριακή 10 Απριλίου στις 11.30 πμ.

Ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ αναμφισβήτητα είναι ένας κλασικός θεατρικός συγγραφέας καθώς τα έργα του έχουν διαχρονική αξία. Η ποιητική και ποιοτική του γλώσσα συμβάλλει στη γλωσσική καλλιέργεια των παιδιών. Η ανεξάντλητη φαντασία του συγγραφέα δημιουργεί ένα κόσμο ονείρου. Στο έργο υπάρχουν υπαινιγμοί για την ουτοπία της άμεσης εκπλήρωσης των απόλυτων επιθυμιών μας, χωρίς όμως να απορρίπτει αυτό το ενδεχόμενο με γνώμονα πάντα τη δική μας αποφασιστικότητα. Αυτή η αποτύπωση των πραγματικών συνθηκών στην παιδική συνείδηση, αποτελεί μία ώθηση στη διαμόρφωση της παιδικής προσωπικότητας χωρίς να παραβιάζει τη μοναδικότητά της.

Η παράσταση, κατάλληλη για μικρούς και μεγάλους, σε διασκευή του Γιάννη Καλατζόπουλου, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του νέου καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Γιάννη Νάπα.

Οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης είναι: Κασσιανή Αμυγδαλίτση – μουσική, Μαρία Μιχελή – χορογραφίες, Ελένη Γεραλή – σκηνικά/κουστούμια.

Λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί: Γρηγόρης Γαλάτης, Θανάσης Ζέρβας, Δημήτρης Νάνος, Περικλής Τσιαμαντάνης, Μαρία Μαργαρίτη – Χαϊντούτη, Νιόβη Κωστοπούλου και Σοφία Γιαννίρη.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν για την έγκαιρη προσκόμιση των εισιτηρίων τους.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421025363. Τιμές εισιτηρίων: παιδικό 3€ και ενηλίκων 5€. Η είσοδος για Α.Μ.Ε.Α και ανέργους είναι δωρεάν (με επίδειξη δελτίου σε ισχύ).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου