ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ζωντανεύει ο «Σκρουτζ»

ζωντανεύει-ο-σκρουτζ-105740

Παιδική παράσταση στο αμφιθέατρο «Κορδάτος» του Πανεπιστημίου με πρωταγωνιστή το Χάρη Ρώμα

«Ο μαγικός κόσμος του Σκρουτζ» ξεδιπλώνεται από την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου σε δύο παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 5:30 μ.μ και 7:30 μ.μ στο αμφιθέατρο Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με πρωταγωνιστή το Χάρη Ρώμα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ενσαρκώνει τον γνωστό ήρωα του Αγγλου Θεατρικού Συγγραφέα Καρολου Ντικενς, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς όλων των εποχών. Ετσι λοιπόν το έργο αυτό εγκαινιάζει μία ιδιαίτερη πρωτιά για το Χάρη Ρώμα, καθώς για πρώτη φορά θα παίξει ο ίδιος σε παιδική θεατρική παράσταση.

Μαζί του θα παίξουν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί: Κατερίνα Αναστασίου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη και Δημήτρης Κοράκης, ενώ το δυναμικό στελεχώνουν δημοφιλής συνεργάτες όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης που έγραψε την μουσική και ο Φώτης Μεταξόπουλος που καθοδήγησε το θίασο χορευτικά.

Το Θίασο επιμελήθηκε ενδυματολογικά η Σήλια Δεμίρη, ενώ του κοστούμι του Χάρη Ρώμα επιμελήθηκε ο Ιταλικός Οίκος I Sarti di Milano. Στα τραγούδια ακούγονται οι φωνές του βαρύτονου Τίμου Σιρλατζη, και της σοπράνο Πένυς Δεληγιάννη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Οι τιμές εισιτηρίων στην προπώληση είναι 8 ευρώ μέχρι την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και στο ταμείο 10 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α.

Εισιτήρια πωλούνται εισιτήρια στο δισκοπωλείο «Classic».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου