ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παιδική παράσταση

παιδική-παράσταση-114231

«Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο καλός λύκος» παρουσιάζεται στο Αχίλλειο από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας μετά την μεγάλη επιτυχία της παιδικής παράστασης «Ο Λαγός και η Χελώνα… μύθοι του Αισώπου» επιστρέφει στο Βόλο με τη νέα του παραγωγή «Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο καλός λύκος» που θα παρουσιαστεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, 12.00 και 17.30 στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειον.

Η Κοκκινοσκουφίτσα… και ο Καλός Λύκος και μια «αθώα» θεατρική μεταφορά που συνδυάζει τη διδαχή και τη διασκέδαση. Ο αυθορμητισμός της Κοκκινοσκουφίτσας δημιουργεί «κωμικές» καταστάσεις και η πείνα του Λύκου μπλέκει περισσότερο τα πράγματα σε μια ιστορία που κερδισμένοι βγαίνουν όλοι.

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Δήμητρα Ονουφριάδου, Παναγιώτης Τρουμπουνέλης, Στέλλα Σειραγάκη.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιώργος Πουλής, σκηνικά Βαλεντίνο Βαλάσης, κοστούμια Ελένη Ψύρρα, Σχεδιασμός Φωτισμών: Πασχάλης Λόκας, γραφιστικά Στέλιος Καλογεράκης, ειδικές κατασκευές Βαλεντίνο Βαλάσης, μουσική επιμέλεια Γιώργος Πουλής.

Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας, ενώ οι τιμές εισιτηρίων είναι 7 ευρώ στην προπώληση και 9 ευρώ στο ταμείο του θεάτρου.

Προπώληση πραγματοποιείται στο δισκοπωλείο Classic, τηλέφωνο 24210 20059 και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6974797109.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου