ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αντιαισθητικό

αντιαισθητικό-146403

Αντιαισθητικό

Αντιαισθητική εικόνα συνθέτουν οι σακούλες απορριμμάτων που είναι τοποθετημένες σε κεντρικό σημείο της πόλης. Το στιγμιότυπο που καταγράφεται φωτογραφικά από το φακό του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, εντοπίζεται στην καρδιά της πόλης, εκεί όπου πάλλεται η εμπορική κίνηση. Τα μικρά καλαθάκια που είναι τοποθετημένα σε διάφορα σημεία της πόλης δεν είναι σε καμία περίπτωση κάδοι εναπόθεσης απορριμμάτων. Ας μην το λησμονούμε.

Γ.Υ.

Ολισθηρές

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται από τους συμπολίτες οι οποίοι βαδίζουν κατά μήκος του πεζοδρομίου που εκτείνεται μεταξύ των οδών Σπ. Σπυρίδη και Δον Δαλεζίου, στο ύψος της 28ης Οκτωβρίου. Η κλίση του πεζοδρομίου σε συνδυασμό με τις ολισθηρές πλάκες και το κενό που υπάρχει σε συγκεκριμένο σημείο, απαιτούν προσοχή για τον κίνδυνο της πρόκλησης ατυχημάτων. Ανάλογη εικόνα υπάρχει, δυστυχώς, σε διάφορα σημεία της πόλης, υπενθυμίζοντας στους αρμοδίους την ανάγκη εξωραϊσμού των πεζοδρομίων της πόλης.

Γ.Υ.

Δροσιά

Σε πάρκα, αυλές και πλατείες αναζητούν δροσιά όσοι που δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν σε τουριστικά θέρετρα. Οταν ο υδράργυρος ακολουθεί την ανιούσα, επιστρατεύονται σκαμνάκια, πλαστικές καρέκλες και πολλά χαμόγελα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν με αισιόδοξη διάθεση οι υψηλές θερμοκρασίες.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου