ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αντιαισθητική εικόνα

αντιαισθητική-εικόνα-170830

Αντιαισθητική εικόνα

Το ίδιο φαινόμενο συναντάται σε καθημερινή βάση σε διάφορα σημεία της πόλης, συνθέτοντας μια ιδιαίτερα αντιαισθητική εικόνα. Ο παρακείμενος κάδος απορριμμάτων αγνοείται συστηματικά και οι σακούλες τοποθετούνται εκτός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία. Πότε επιτέλους θα συνειδητοποιήσουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων;

Γ. Υ.

Γεμάτα φρεάτια

Πολλά είναι τα φρεάτια στο κέντρο της πόλης τα οποία έχουν γεμίσει με λάσπη και σκουπίδια με αποτέλεσμα να μην απορροφούν τα βρόχινα νερά. Μάλιστα σε κάποια έχουν φυτρώσει φυτά τα οποία αναρριχώνται και πάνω από τα καπάκια τους. Επίσης, η προχθεσινή βροχή παρέσυρε φύλλα, σκουπίδια και λάσπες που επικάθισαν στα κενά των καπακιών των φρεατίων.

Β.Π.

Επικίνδυνη γέφυρα

Επικίνδυνη είναι η γέφυρα του Προφήτη Ηλία για τα διερχόμενα οχήματα (Ι.Χ. δίκυκλα κ.α.) αφού πάνω της υπάρχουν δύο λακκούβες. Όπως κατήγγειλαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ κάτοικοι της περιοχής, πριν περίπου δέκα ημέρες Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου έριξαν πίσσα σε λακκούβες του δρόμου πενήντα μέτρα μακριά από τη γέφυρα. Ωστόσο στην προβληματική γέφυρα δεν έπεσε ούτε χαλίκι. Στο μεταξύ κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν εδώ και αρκετές ημέρες να επικοινωνήσουν με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου για να επισημάνουν το πρόβλημα, ωστόσο τα τηλέφωνα είτε δεν καλούν καθόλου είτε όταν καλούν δεν τα σηκώνει κανείς.

Αθ.Τ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου