ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εξωραϊσμός

εξωραϊσμός-138117

Εξωραϊσμός

Συνεργεία της Υπηρεσίας Πρασίνου, φρόντιζαν χθες από το πρωί για το κούρεμα του γκαζόν στην πλατεία Δημαρχείου και το πότισμα του πρασίνου.

Ο εξωραϊσμός του χώρου ήταν εμφανής με την ολοκλήρωση των εργασιών. Μόνο η απορία μας έμεινε: ξαφνικά αποκτήσαμε νερό για την άρδευση των πάρκων -έστω και αυτών με δικές τους γεωτρήσεις- και τα μεσημέρια;

Ε.Χ.

Αφόρητη

Ανυπόφορη είναι η κατάσταση με την άναρχη στάθμευση στο κέντρο της πόλης. Οσα μέτρα κι αν ελήφθησαν το κέντρο του Βόλου δεν κατάφερε να απαλλαχτεί από το φαινόμενο. Τα σταθμευμένα αυτοκίνητα εκατέρωθεν των κεντρικών οδών Ιάσονος και Δημητριάδος είναι μόνιμη κατάσταση. Γενικότερα, στο κέντρο της πόλης τα αυτοκίνητα καταλαμβάνουν όποιο χώρο βρίσκουν ελεύθερο.

Κ.Μ.

Δυσοσμία

Δημότες… κατώτερου Θεού, φαίνεται να είναι κάτοικοι της Χιλιαδούς, στο δρόμο της Κουντουριώτου, πάνω από την Πρόνοια.

Δεν εξηγείται διαφορετικά γιατί ενώ σε ολόκληρο το Δήμο, υποτίθεται ότι έχει ξεκινήσει πλύση των κάδων απορριμμάτων, στη συγκεκριμένη συνοικία, οι κάδοι βρωμούν και ζέχνουν. Ούτε στις αυλές ή τα μπαλκόνια τους δεν μπορούν να βγουν οι κάτοικοι από τη δυσοσμία που πνίγει μια ολόκληρη γειτονιά.

Ε.Χ.

Ανύπαρκτοι

Ανύπαρκτοι φαίνεται ότι είναι οι κάτοικοι της περιοχής Μαχαιρίτσα. Μετά από 14 χρόνια που κατοικούν στην περιοχή διαμορφώθηκαν δρόμοι με ύδρευση και αποχέτευση, οι οδοί όμως δεν έχουν ούτε ονοματοθεσία, ούτε φωτιστικά σώματα, ούτε φρεάτια για τα όμβρια ύδατα.

Αυτούς τους κατοίκους θα τους θυμηθεί κάποιος;

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου