ΕΛΛΑΔΑ

Προβλήματα ψυχικής υγείας είχε η 57χρονη που τη σκότωσε η μητέρα της στην Κορινθία

προβλήματα-ψυχικής-υγείας-είχε-η-57χρον-924134

Βαριά χτυπημένη στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου η 57χρονη γυναίκα από το χωριό Καίσαρι στην ορεινή Κορινθία μετά από καβγά που είχε χθες το μεσημέρι με την 89χρονη μητέρα της στο σπίτι τους.

Για την υπόθεση έχουν κληθεί να καταθέσουν μια γειτόνισσα της οικογένειας μαζί με την κόρη της που φαίνεται να ήταν οι πρώτες που αντίκρισαν το εφιαλτικό σκηνικό. Η 89χρονη μετά από πιέσεις φαίνεται πως παραδέχτηκε στις δυο γυναίκες την πράξη της.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr o διοικητής του νοσοκομείου κ. Γρηγόρης Καρπουζής, η γυναίκα αν και διασωληνώθηκε, η κατάσταση της επιδεινώθηκε.

«H ασθενής έφτασε εδώ βαριά χτυπημένη και εισήχθη στην χειρουργική κλινική. Διασωληνώθηκε αμέσως, όμως η κατάσταση της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να χάσει την μάχη και απεβίωσε. Έχει διαταχθεί διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης. Όταν ήρθε εδώ η γυναίκα ήταν βαριά χτυπημένη στο κεφάλι» είπε ο κ. Καρπουζής.

Οι δυο γυναίκες ζούσαν για πάνω από 15 χρόνια μόνες τους, καθώς ο πατέρας της 55χρονης είχε φύγει από την ζωή με αποτέλεσμα η μια να φροντίζει την άλλη. Σύμφωνα με γείτονα τους αντιμετώπιζαν πολλά και σημαντικά προβλήματα.

«Ζούσαν μόνες τους αυτές οι γυναίκες. Δεχόντουσαν βοήθεια από την γειτονιά, αλλά δεν ήθελαν και πολλά πολλά. Υπήρχαν θέματα χρόνια τώρα γιατί η 89χρονη φρόντιζε την 57χρονη που αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα ψυχικής υγείας. Κρίμα για ό,τι συνέβη. Τους είχε βγει μια μικρή σύνταξη και ζούσαν όπως όπως. Ο παππούς έχει πεθάνει τουλάχιστον 15χρονια. Το σπίτι τους είναι μέσα στο χωριό, αλλά δεν είχαν επαφές. Πήγαιναν εκεί κάποιοι γείτονες, τους έδιναν φαγητό, τους πρόσεχαν μέχρι εκεί. Οι ίδιοι έχουν κληθεί να καταθέσουν όσα γνωρίζουν» ανέφερε ο γείτονας.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου