ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρή κριτική από την αντιπολίτευση για τη «συγνώμη» Μητσοτάκη

σφοδρή-κριτική-από-την-αντιπολίτευση-920514

Θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά της Αντιπολίτευσης προκάλεσε η ανάρτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο facebook.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την ανάρτηση του Κ. Μητσοτάκη λέγοντας «Ωραίο το κείμενο που έγραψαν οι επικοινωνιολόγοι στον κ. Μητσοτάκη για να το αναρτήσει στο fb. Γεμάτο ενσυναίσθηση. Όπως λέει και στην αρχή, αυτή τη φορά χωρίς ξύλινα λόγια. Όπως δηλαδή κάθε άλλη φορά», αναφέρει ειδικότερα η Πόπη Τσαπανίδου. «Ωραία και η συγνώμη που τον ανάγκασαν να γράψει», συμπληρώνει, τονίζοντας ότι «μόνο που άργησαν πέντε ημέρες. Και τίποτα από αυτά δεν είναι δικό του. Τίποτα δεν είναι αληθινό».

Η κ. Τσαπανίδου υπογραμμίζει «ακόμη και αυτή τη συγγνώμη, όμως, δεν έχει το σθένος να την αναλάβει ο ίδιος» και «σπεύδει να τη μοιραστεί με όσους κυβέρνησαν πριν από αυτόν για να μην αναμετρηθεί ποτέ με τις δικές του ευθύνες». «Και για να μην δώσει ούτε μισή απάντηση στα γιατί που μας πληγώνουν», τονίζει και αναφέρει καταληκτικά: «Μόνο λόγια και υποσχέσεις ότι θα κάνει τώρα, τις λίγες ημέρες μέχρι τις εκλογές, όσα δεν έκανε τέσσερα χρόνια».

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση σχολίασε τη συγγνώμη Μητσοτάκη και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη, ο Κ. Μητσοτάκης «απομακρύνθηκε σήμερα από τη θεωρία του ενός και μόνου υπεύθυνου αλλάζοντας κατά την προσφιλή τακτική του επιφανειακά θέσεις με μόνο στόχο να διαχειριστεί επικοινωνιακά τις αρνητικές επιπτώσεις» και καταλήγει «η χώρα χρειάζεται ισχυρή θεσμική Δημοκρατία και όχι μια παρέα ημέτερων, που θεωρεί πως μπορεί να διευθύνει τη χώρα».

«Αφού ο ΠΘ έχασε τον έλεγχο του αφηγήματος, με το ολέθριο “ανθρώπινο λάθος” που τώρα πάει να μαζέψει, επιστρέφει στην προσφιλή του αστυνομοκρατία επιτιθέμενος στη νεολαία που κινητοποιείται εναντίον της ιδιωτικομανίας τους. Πάρτε το απόφαση κ. Μητσοτάκη: Χάσατε τον έλεγχο!» αναφέρει σε ανάρτησή του ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου