ΕΛΛΑΔΑ

Υπό κράτηση παραμένει η Εύα Καϊλή

υπό-κράτηση-παραμένει-η-εύα-καϊλή-914390

Στη φυλακή και ο Αντόνιο Παντσέρι – «Να πάει σπίτι, στο παιδί της» είχαν ζητήσει οι δικηγόροι της

Υπό κράτηση παραμένουν Εύα Καϊλή και Αντόνιο Παντσέρι μετά και τις σημερινές ακροάσεις για το σκάνδαλο του Qatargate, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Aναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της εισαγγελίας.

Πάντως, δεν υπάρχουν νέα στοιχεία για την Εύα Καϊλή είπαν οι συνήγοροι υπεράσπισης της. Κατά την ακρόαση, πρώτα τοποθετήθηκε για 10 λεπτά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, πάνω από 40 λεπτά ο Σβεν Μαρίν ενώ ζήτησε και η ίδια η κ. Καϊλή να παρέμβει για ένα λεπτό.

Σημειώνεται, δε, ότι η υπόθεσή της θα συζητηθεί εκ νέου μετά από δύο μήνες και όχι έναν όπως είχε συμβεί τις προηγούμενες δύο φορές. Ωστόσο η πλευρά της κυρίας Καϊλή διατηρεί το δικαίωμα υποβολής έφεσης εντός 24 μετά την απόφαση.

«Να πάει σπίτι, στο παιδί της» ζήτησαν οι δικηγόροι της Καϊλή

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17:00 η ακρόαση της Εύας Καϊλή για την υπόθεση του Qatargate από το προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών. Η ακρόαση είχε ξεκινήσει στις 14:30.

Από πλευράς του στις δηλώσεις του ο νέος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, είπε στα ΜΜΕ πως ζήτησε την απελευθέρωση της ευρωβουλευτού υπό όρους. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, ούτε να φύγει από τη χώρα, ούτε να αλλοιώσει στοιχεία, για τον απλό λόγο ότι η δικογραφία είναι γνωστή σε όλους.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου