ΕΛΛΑΔΑ

Άφαντος ο δράστης του μακελειού στο κέντρο της Αθήνας

άφαντος-ο-δράστης-του-μακελειού-στο-κέ-815843

Ο δράστης παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα άφαντος. Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, κοντά στην πλατεία Ομoνοίας. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή και πραγματοποίησαν εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι δύο εξ αυτών έφεραν τραύματα στα πόδια, ενώ ο τρίτος τραυματίας που είχε βληθεί στα πλευρά υποβλήθηκε σε επέμβαση, αλλά λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο δράστης, κατά πληροφορίες Ιρακινής καταγωγής, λογομάχησε με δύο Ελληνες Ρομά, εκ των οποίων ο ένας είναι ο θανών, ετών 56. Ο διαπληκτισμός μετατράπηκε σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», με τον δράστη να ανοίγει πυρ αδιακρίτως, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο που έτυχε να περνάει από το σημείο και δεν σχετίζεται με τη συμπλοκή.

Μολονότι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, αιτία για τους πυροβολισμούς στάθηκε μια… γυναίκα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης εισήλθε σε καφενείο της περιοχής όπου βρίσκονταν οι δύο Ελληνες Ρομά, κατηγορώντας τον έναν εξ αυτών ότι «πείραξε» τη γυναίκα του. Οι δύο άνδρες λογομάχησαν, με τον δράστη να φεύγει από το μαγαζί για να επιστρέψει με όπλο, πυροβολώντας τον έναν στα πλευρά, ο οποίος και κατέληξε, και τον δεύτερο στα πόδια. Κατά τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και διερχόμενος που στάθηκε τυχερός μες στην ατυχία του, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται σοβαρή από τους θεράποντες ιατρούς. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, με τους αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης να πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Πηγή: ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου