ΕΛΛΑΔΑ

Πιστολίδι στο κέντρο της Αθήνας. Ενας νεκρός και δύο τραυματίες

πιστολίδι-στο-κέντρο-της-αθήνας-ενας-ν-816220

Πυροβολισμοί έπεσαν στην περιοχή Κουμουνδούρου και Ζήνωνος, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι οποίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό και δύο τραυματίες

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναφέρεται ότι λίγο πριν τις 17:00 στην οδό Ζήνωνος ένας άγνωστος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον δύο ατόμων που βρίσκονταν εκεί. Αμφότεροι τραυματίστηκαν, όπως και ένα τρίτο άτομο που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο.

Μάλιστα, τα δύο άτομα έχουν τραύματα από σφαίρες στα πόδια, ενώ ο τρίτος έχει βαρύ τραύμα στα πλευρά και μετά από λίγη ώρα κατέληξε. Και οι τρεις μετέβησαν άμεσα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με την Αστυνομία να «χτενίζει» την περιοχή για να βρει τον δράστη με το όπλο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο δράστης είναι αλλοδαπός και βρισκόταν σε καφέ της περιοχής στην οδό Ζήνωνος. Πιθανολογείται ότι είναι ιρακινής ή κουρδικής καταγωγής και όλα ξεκίνησαν όταν παρεξεγήθηκε επειδή οι δύο άλλοι άνδρες του «πείραξαν» την σύντροφο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες πολιτών στην ομάδα ΔΙΑΣ, ο δράστης φώναξε «μου πείραξες την γυναίκα, τώρα θα δεις» και έφυγε για να επιστρέψει με το όπλο. Τελικά τους πυροβόλησε ενώ είχαν βγει στον δρόμο και έτσι τραυματίστηκε και ο τρίτος διερχόμενος.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου