ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 14χρονης στη Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια οι επτά ανήλικοι κατηγορούμενοι

βιασμός-14χρονης-στη-θεσσαλονίκη-στα-δι-798407

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί οι επτά ανήλικοι, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, οι οποίοι φέρονται να προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονη μαθήτριας της Γ’ Γυμνασίου σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε ότι οι ανήλικοι συνελήφθησαν έπειτα από την καταγγελία της μαθήτριας και μέχρι σήμερα ήταν κρατούμενοι.

Οι πρώτοι τέσσερις έφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης λίγο πριν τις 9 το πρωί και λίγο αργότερα μεταφέρθηκαν και οι υπόλοιποι τρεις οι οποίοι πέρασαν την πύλη με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας καπέλα και κουκούλα, συνοδευόμενοι από άνδρες της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με την 14χρονη, το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης όταν η ίδια μετέβη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην Περαία, όπου βρισκόταν ένας συνομήλικός της με έξι ακόμη φίλους του. Μετά την καταγγελία στην αστυνομία ακολούθησε η σύλληψη των επτά ανήλικων αγοριών.

Την Παρασκευή οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης η οποία τους απήγγειλε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και κατόπιν τους παρέπεμψε να απολογηθούν στην ανακρίτρια από την οποίο πήραν προθεσμία.

Πηγή: grtimes

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου