ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Η αντίδραση του πατέρα στα όσα είπε για την Ρούλα Πισπιρίγκου μάρτυρας στο «Φως στο Τούνελ»

πάτρα-η-αντίδραση-του-πατέρα-στα-όσα-εί-851206

Διαψεύδει ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, τα όσα είπε μάρτυρας με αλλοιωμένη φωνή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Ο μάρτυρας, που εμφανίστηκε ως άτομο του περιβάλλοντος της γυναίκας με την οποία ο Μάνος Δασκαλάκης φερόταν ότι διατηρούσε εκείνη την εποχή σχέσεις, είχε πει μεταξύ άλλων ότι ήταν προβληματισμένος από τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου και ότι η Ρούλα φερόταν άσχημα στην Ίριδα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης τονίζει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr, ότι ουδέποτε είχε δει την Ρούλα να φέρεται άσχημα σε κανένα παιδί και επισημαίνει ότι πρόκειται για άλλη μια ύποπτη μαρτυρία με παραποιημένη φωνή που στόχο έχει μόνο τη δημιουργία εντυπώσεων.

Επίσης ο πατέρας των τριών παιδιών διαψεύδει και τον φερόμενο ως συγγενή ο οποίος με παραποιημένη φωνή ανέφερε ότι ο παππούς της Ρούλας Πισπιρίγκου έπνιξε την γυναίκα του στη θάλασσα επειδή την βρήκε να προσπαθεί να πνίξει το παιδί τους.

«Όταν η Ρούλα έμαθε για το τρίτο πρόσωπο…»

Ο μάρτυρας είχε πει χαρακτηριστικά στο «Φως στο Τούνελ» τα εξής:

«Ο Μάνος συνέχεια έλεγε ότι πάει κάποιο δρομολόγιο, αλλά ερχόταν στην Αθήνα να δει τη νεαρή φίλη του. Έκαναν σχέδια να μείνουν μαζί. Η γυναίκα του κάποια στιγμή το κατάλαβε ότι είχε άλλη, γιατί την έψαχνε με μανία στο Facebook και προσπαθούσε να την κάνει φίλη. Εκείνος αποφάσισε να της το πει, ότι θα χωρίσουν όταν είχε γεννηθεί η Ίρις. Ότι θα φύγει από το σπίτι και θα μείνει αλλού κι εκείνη συμφώνησε. Την επόμενη ημέρα ή λίγες ημέρες μετά τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να γυρίσει σπίτι γιατί το μωρό πέθανε… Έτσι, εκείνος επέστρεψε στη γυναίκα του. Ακύρωσαν τα σχέδιά τους να μείνουν μαζί ο Μάνος με τη φίλη του.»

Ο μάρτυρας περιέγραψε και το εξής περιστατικό σύμφωνα με την ιστοσελίδα, anikolouli.gr:

«Σύμφωνα με τη φίλη του, ο Μάνος έλεγε ότι φοβόταν να φύγει γιατί η γυναίκα του είχε κάποιες ασταθείς συμπεριφορές και ξεσπάσματα και της είχε πει ότι ανησυχούσε γιατί την είχε δει να πετάει με δύναμη το μωρό στην κούνια επειδή είχε θυμώσει. Τον απειλούσε ότι θα τον καταστρέψει. Μετά μάθαμε ότι πέθανε και το άλλο παιδί…».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου