ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μαρτυρία στο “Τούνελ“ για τη σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού – “Θα μας γράψεις το σπίτι;“

πάτρα-μαρτυρία-στο-τούνελ-για-τη-σπ-851206

Μία ακόμα αποκαλυπτική μαρτυρία για το θρίλερ της Πάτρας έφτασε στο “Τούνελ”, αυτή τη φορά για τη σπιτονοικοκυρά της μητέρας των τριών άτυχων κοριτσιών.

“Η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους μετακόμισε στην Πάτρα από την Αθήνα το 2017. Έπασχε από πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας και δεν μπορούσε να περπατήσει. Πέθανε το Σεπτέμβριο του 2020 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου σε ηλικία 69 χρόνων. Η σηψαιμία από κατάκλιση την οδήγησε στο θάνατο. Την κηδεία της ξέρω ότι την ανέλαβε το ζευγάρι.”

Ο μάρτυρας αναφέρεται και στη γνωριμία της σπιτονοικοκυράς με τον πατέρα των παιδιών, αλλά και στην πρόθεσή της να τους γράψει το σπίτι που στέγαζε τόσο καιρό την οικογένειά τους.

“Θα μας γράψεις το σπίτι;”

“Για το ενοίκιο που ρωτάνε όλοι σε ποιον το πληρώνουν, τους είπε ο δικηγόρος να τα βάζουν σε ένα συρτάρι στην περίπτωση που εμφανιστούν οι κληρονόμοι. Οι συγγενείς της ήταν πρώτα ξαδέλφια που απ’ ότι έμαθα, εμφανίστηκαν μετά τον ντόρο. Η μακαρίτισσα είχε γνωρίσει τον Μάνο γιατί έπαιρνε φαγητό απ’ έξω και εκείνος τότε έκανε ντελίβερι. Της είχε πει ότι μένει με την έγκυο γυναίκα του σε ένα δωμάτιο που τους είχαν παραχωρήσει και είχε υγρασία. Ήταν έγκυος στην Τζωρτζίνα και του είπε πως το κάτω διαμέρισμα από αυτό που έμενε εκείνη ήταν άδειο και αν ήθελαν, θα μπορούσαν να μείνουν. Η μακαρίτισσα αγαπούσε πάρα πολύ την Τζωρτζίνα και μάλιστα, πρέπει να είχε απευθυνθεί και σε συμβολαιογράφο. Πρέπει να είχε γίνει και μία διαθήκη αλλά δεν είχε υπογραφεί ακόμα. Κάποια στιγμή, η Ρούλα ανέβηκε πάνω στο σπίτι και της λέει κάπως επιθετικά: “Θα μας γράψεις το σπίτι;”. Δηλαδή, κατά κάποιο τρόπο σαν να το απαίτησε. “Καλά εμείς θα σε γηροκομήσουμε;”, της είπε. Η μακαρίτισσα δε συμπαθούσε ιδιαίτερα την Ρούλα, τον Μάνο συμπαθούσε γιατί ήταν καλό παιδί. Δεν πρέπει τελικά να προχώρησε τη διαθήκη”.

Πηγή: “Φως στο Τούνελ”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου