ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας αντάλλαξε ένα μέτρο με εθνική υποχώρηση

μητσοτάκης-ο-τσίπρας-αντάλλαξε-ένα-μέ-688264

“Είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα προσωπικά αυτό το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Το τελευταίο μας Συνέδριο πριν τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που αναμένει η ελληνική κοινωνία και θα επισφραγίσουν οι επόμενες εκλογές”, ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος της Ν.Δ. από το βήμα του 12ου συνεδρίου της Ν.Δ.

“Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι κόμμα του λαού. Της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων. Είμαστε η παράταξη που θα οδηγήσει τη χώρα ενωμένη σε μια νέα εποχή ευημερίας, σεμια δύσκολη εποχή για την Ευρώπη. Και εύχομαι, με την εμπιστοσύνη των πολίτων, να είμαστε εμείς που θα ηγηθούν αυτής της μεγάλης προσπάθειας, συνέχισε κατά την ομιλία του.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά και απευθύνθηκε με θερμά λόγια στα στελεχη της Ν.Δ. και στους “νέους αγωνιστές” όπως χαρακτήρισε όσους βρίσκονται τον τελευταίο καιρό στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας.

Ένα μόνο σύνθημα στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Φύγετε μια ώρα αρχύτερα. Και ζητά ένα και μόνο πράγμα από εμάς: «Προχωρήστε μπροστά!» Είναι, λοιπόν, διπλό το χρέος μας: Να τελειώσει η παρακμή και η Ελλάδα να πάει, επιτέλους, μπροστά!”, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζοντας ότι το σύνθημα “Ελλάδα μπορούμε” είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

“Είμαστε με διαφορά το ισχυρότερο κόμμα της χώρας”, συνέχισε. “Η παράταξή μας είναι σήμερα η πλατιά, δημοκρατική κοίτη ενός μεγάλου ρεύματος, που ζητά αλήθεια, σχέδιο και αποτέλεσμα”.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ: “Εκλογικός μας αντίπαλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πραγματικός μας αντίπαλος όμως τα προβλήματα που μας κληροδοτούν”.

Τα κατηγορώ

-Κατηγορώ ότι ο κ. Τσίπρας είπε ναι εκεί που έξι πρωθυπουργοί -Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Ανδρέας Παπανδρέου, Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς είπαν όχι: στην αναγνώριση δήθεν μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας.

-Και, ναι, κατηγορώ τον κ. Τσίπρα ότι αντάλλαξε ένα μέτρο που δεν θα έπρεπε να έχει ληφθεί ποτέμε μία μείζονα εθνική υποχώρηση.

Με βασικό σύνθημα «Ελλάδα μπορούμε», ξεκινά το 12ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Οι εργασίες θα διαρκέσουν ως την Κυριακή και θα ολοκληρωθούν με την εκλογή για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και με ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου