ΕΛΛΑΔΑ

Πιστόλι και φωτογραφίες του Χίτλερ στο σπίτι του Χρήστου Παππά στα Γιάννενα

πιστόλι-και-φωτογραφίες-του-χίτλερ-στ-654799

Η αστυνομία συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις έρευνες για τον εντοπισμό του οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα διεξάγει έρευνα στα Ταμεία του συνδέσμου

Έρευνα στο γραφείο του φερόμενου ως υπαρχηγού στην εγκληματική οργάνωση, Χρήστου Παππά στη Βουλή διεξήχθη την Κυριακή, αφού παραδόθηκε στην αστυνομία.

Οι άντρες της ΕΛΑΣ ερεύνησαν και το σπίτι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σπίτι του Χρήστου Παππά στα Γιάννενα εντοπίστηκε ένα 38άρι πιστόλι, φωτογραφίες του Χίτλερ, σβάστικες και γερμανικά κράνη. Ωστόσο, πρόκειται για μια πρώτη έρευνα, καθώς η αντιτρομοκρατική ανέλαβε να ερευνήσει εξονυχιστικά την κατοικία του κατηγορούμενου βουλευτή.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από την έρευνα στο σπίτι του αρχηγού της οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου, η αστυνομία εντόπισε τρία παράνομα όπλα, ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και μία κυνηγετική καραμπίνα, 43.100 ευρώ μετρητά, πλήθος φυσιγγίων, υπολογιστές και usb.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις έρευνες για τον εντοπισμό του οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα διεξάγει έρευνα στα Ταμεία του συνδέσμου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου