ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Η στιγμή που η γιαγιά απομακρύνει το 11 μηνών μωρό από το σπίτι του ζευγαριού

γλυκά-νερά-η-στιγμή-που-η-γιαγιά-απομακ-601446

Συγκλονισμένη είναι όλη η χώρα με την άγρια δολοφονία και την ληστεία στα Γλυκά Νέρα, όπου έχασε τη ζωή της μια 20χρονη γυναίκα.

Οι αδίστακτοι ληστές στραγγάλισαν την γυναίκα και έδεσαν τον σύζυγό της μπροστά στο 11 μηνών μωρό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κακοποιοί έπνιξαν την γυναίκα πιθανότατα με μαξιλάρι, ενώ ο σύζυγός της κατάφερε να καλέσει την αστυνομία πατώντας με τη μύτη του τα κουμπιά στο κινητό.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τόσο ο ίδιος όσο και οι συγγενείς της οικογένειας, οι οποίοι έχουν αναλάβει για την ώρα την φροντίδα του παιδιού.

Το 11 μηνών μωράκι μεταφέρθηκε από τους οικείους του ζευγαριού στην αστυνομία τα ξημερώματα και όπως διαπιστώθηκε είναι καλά στην υγεία του.

Αυτή την ώρα βρίσκεται με τη γιαγιά και τους συγγενείς της άτυχης 20χρονης.

Εισέβαλαν από το πίσω παράθυρο

Ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ωστόσο έχει δώσει ήδη την πρώτη κατάθεση στην αστυνομία σχετικά με το πώς έγινε η άγρια ληστεία ληστεία στο σπίτι του και στη συνέχεια το φονικό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως ανέφερε ο 32χρονος σύζυγος στους αστυνομικούς, οι ληστές μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Ο άνδρας ανέφερε στην πρώτη του κατάθεσή πως ήταν ένας ψηλός και ένας κοντός. Παραβίασαν ένα παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας. Μπήκαν μέσα, ξύπνησαν την οικογένεια. Τους ζήτησαν χρήματα.

Στη συνέχεια έγινε το άγριο φονικό όπου οι ληστές στραγγάλισαν την 20χρονη γυναίκα και τον σκύλο της οικογένειας, ενώ στο τέλος έφυγαν έχοντας αποσπάσει 10.000 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου