ΕΛΛΑΔΑ

Σηφουνάκης: Δεν πρόκειται να φύγω από το ΠΑΣΟΚ

σηφουνάκης-δεν-πρόκειται-να-φύγω-από-τ-583009

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σηφουνάκης αποκάλυψε σήμερα τους λόγους παραίτησής του από τη θέση του εισηγητή του ΚΤΕ Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ και το αν θα παραμείνει ή όχι στην Χαριλάου Τρικούπη.

«Δεν έχω αλλάξει κόμμα τα τελευταία 38 χρόνια, αλλά περιμένω το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου για το φόρο ακινήτων» είπε με νόημα ο κ.Σηφουνάκης, πετώντας το γάντι στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλο.

«Κάνετε αυτή τη δημοσιογραφική ερώτηση, αλλά δεν είναι έτσι. Εξαρτάται μόνο από έναν αυτό… Επαναλαμβάνω, εγώ, σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο, όπως και άλλοι συνάδελφοι, αναμένουμε το τελικό κείμενο» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στους λόγους της παραίτησής του από τη θέση του εισηγητή του ΚΤΕ Ναυτιλίας ΠΑΣΟΚ ο κ. Σηφουνάκης είπε πως: «Στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο (για παράδειγμα) εμφανιζόμαστε ότι είμαστε απόντες από το σχεδιασμό της συνολικής πολιτικής, ενώ δεν είναι έτσι και δεν λειτουργεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Όταν πριν από μερικούς μήνες το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ κατέθεσαν την πρόταση νόμου, η Ν.Δ. μας αγνόησε. Γιατί αυτό εξυπηρετούσε τον πολιτικό και κομματικό της σχεδιασμό».

Star.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου