ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας: Βροχές και ισχυρές καταιγίδες από το μεσημέρι

συνεχίζεται-το-κύμα-κακοκαιρίας-βροχ-570825

Με βροχερό καιρό υποδεχόμαστε το Σαββατοκύριακο, αφού σήμερα Παρασκευή προβλέπονται ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα, ωστόσο τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τόπους ισχυρές και βελτίωση πριν το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα σποραδικών βροχών, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και πιθανώς καταιγίδες με βελτίωση από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες και από αργά το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στις νοτιότερες κυρίως περιοχές τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες με βαθμιαία βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση προβλέπεται από το μεσημέρι και από τα δυτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινόμενων προβλέπεται από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου