ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Καμμένος: Ασκούνται «μη θεσμικές» πιέσεις σε βουλευτές των ΑΝΕΛ μέσω του ΣΔΟΕ

πάνος-καμμένος-ασκούνται-μη-θεσμικέ-56701

Σε νέες καταγγελίες για πιέσεις εις βάρος των βουλευτών των ΑΝΕΛ (ακόμη και εκείνους που ανεξαρτητοποιήθηκαν) προέβη την Πέμπτη ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον ΑΝΤ1 ζήτησε να επεκταθεί η έρευνα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη και προς την πλευρά του ΣΔΟΕ.

Έκανε λόγο για πιέσεις που δέχθηκαν βουλευτές από κλιμάκια του ΣΔΟΕ. Μάλιστα, είπε και ο ίδιος έχει κληθεί από την Δικαιοσύνη για τα περί χρηματισμού βουλευτών.

Ο κ. Καμμένος μίλησε για εκβιασμό βουλευτών του κόμματός του, για στημένες και ανύπαρκτες υποθέσεις, αλλά και για κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι αυτή ήταν η αιτία που κάποιοι αποχώρησαν από το κόμμα του.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχώρησε και σε ονόματα αναφέροντας την περίπτωση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του κόμματος Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- δέχθηκε πέντε επισκέψεις από το ΣΔΟΕ για έλεγχο.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «μη θεσμικές» πιέσεις και ζήτησε να λάμψει η αλήθεια. Επιπλέον προανήγγειλε πως θα δώσει και νέα στοιχεία αναφορικά με τις κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος στελεχών των ΑΝΕΛ.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου