ΕΛΛΑΔΑ

Tρεις πρώην βουλευτές των ΑΝΕΛ απαντούν στον Πάνο Καμμένο για τον χαρακτηρισμό «προδότες»: Αιδώς Αργείοι

tρεις-πρώην-βουλευτές-των-ανελ-απαντού-457006

Επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου και της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ εξαπολύουν μέσα από κοινή τους επιστολή οι Ανεξάρτητοι βουλευτές, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Γιώργος Νταβρής και Κώστα Γιοβανόπουλος.

Τους κατηγορούν για λασπολογία και τους καλούν να δώσουν στοιχεία για τους χαρακτηρισμούς «εξαγορασμένους», «προδότες», «αποστάτες», «εκ βιασμένους» και «προσκυνημένους», αλλιώς να ανακαλέσουν.

Η επιστολή των τριών βουλευτών

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και οι συν αυτώ εναπομείναντες βουλευτές του κόμματός του, παρά την ηχηρή δυσαρέσκεια του λαού που εισέπραξαν, αρνούνται πεισματικά να κάνουν αυτοκριτική, ενώ ταυτόχρονα προβαίνουν σε μία ανεξέλεγκτη λασπολογία σε βάρος των Βουλευτών του κόμματος που αποχώρησαν. Μας αποκαλούν «εξαγορασμένους», «προδότες», «αποστάτες», «εκβιασμένους» και «προσκυνημένους». Τους καλούμε λοιπόν να πουν δημόσια:

  • Πόσα χρήματα ή άλλα ανταλλάγματα πήραμε και από ποιον, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν «εξαγορασμένους»;
  • Ποια θέση μας εντός ή εκτός Βουλής είναι αντίθετη στην ιδρυτική διακήρυξη που υπογράψαμε ΑΠΑΝΤΕΣ το έτος 2012, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν «προδότες και αποστάτες»;
  • Σε τι υποκύψαμε, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν «εκβιασμένους» και «προσκυνημένους»;

Άλλως αμέσως να ανακαλέσουν ΑΠΑΝΤΕΣ δημόσια.

«Αιδώς Αργείοι»

Γιαταγάνα Χρυσούλα

Γιοβανόπουλος Κώστας

Νταβρής Γεώργιος

Τι είχε πει ο Καμμένος εναντίον τους

Ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στη σκιά των παραιτήσεων Καπερνάρου και Ιατρίδη είχε κάνει λόγο για «αποστασίες» και «ενορχηστρωμένο σχέδιο» .

Ο πρόεδρος του κόμματος, κατά τη συνεδρίαση, συνέδεσε ευθέως τις αποχωρήσεις των βουλευτών του με την επικείμενη εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου