ΕΛΛΑΔΑ

Εγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Είμαστε η φωνή της μάνας μας» –Με λυγμούς στα δικαστήρια ο αδελφός της

εγκλημα-στην-αγία-βαρβάρα-είμαστε-η-φ-560432

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων προσήλθαν το πρωί της Τετάρτης οι δυο κόρες της 64χρονης που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Αγία Βαρβάρα.

Οι δυο γυναίκες -σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikastiko.gr- συνοδεύονταν από τον αδελφό της μητέρας τους και την δικηγόρο τους, Γιάννα Παναγοπούλου, προκειμένου να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

«Ήρθαμε εδώ να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του κυρίου κατηγορουμένου, να εισφέρουμε στοιχεία και μάρτυρες για λογαριασμό της οικογένειας των κοριτσιών του θύματος αλλά και του αδερφού της προκειμένου να υποστηριχθεί κατηγορία και να εισφέρουμε στοιχεία για την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορουμένου» δήλωσε η κ. Παναγοπούλου και πρόσθεσε:

«Η θέση δική μας είναι ότι πρόκειται για μία ανθρωποκτονία από πρόθεση για ένα έγκλημα προσχεδιασμένο. Ο κατηγορούμενος γνώριζε την διαδρομή του θύματος, γνώριζε τι ώρα σχολάει από την εργασία της, την περίμενε από τις 8 το απόγευμα. Λίγο μετά τις οκτώ όταν η γυναίκα αυτή έφτασε στο σπίτι της και μπήκε στην αυλόπορτα, της επιτέθηκε πυροβολώντας την τέλεια διατροφή εικαστική έκθεση είναι ενδεικτική και μάρτυρα την ανθρωποκτονία από πρόθεση δεδομένου ότι ο εσένα Τότης επήλθε συνέπεια σημαντικότητα των κακώσεων κεφαλής και θώρακος. Την πυροβόλησε στο κεφάλι με χτυπήματα τα οποία γνώριζε ότι θα προκαλέσουν το θάνατο της».

Συγκλονίζει η κόρη της άτυχης γυναίκας

Την απόδοση δικαιοσύνης για την μητέρα της ζήτησε η μια από τις κόρες της 64χρονης, λέγοντας: «Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για τη μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μου έφυγε άδικα».

Ξεσπώντας σε λυγμούς ο αδελφός της 64χρονης είπε στους δημοσιογράφους: «Ήταν ένας άγγελος η αδερφή μου, ήταν ένας άγγελος αδερφή μου, την σκοτώσει κατευθείαν στο κεφάλι. Ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία. Τίποτε άλλο. Για την ψυχή της και μόνο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου