ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε ο πρώην σύζυγος του θύματος

δολοφονία-στην-αγία-βαρβάρα-παραδόθη-566819

Παρουσιάστηκε με τον δικηγόρο του στο Αστυνομικό Τμήμα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας, που δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (03.06.2021) έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης Ελένης έχει ομολογήσει το έγκλημα του, υποστηρίζοντας πως είχαν προσωπικές διαφορές, και παρέδωσε το 32άρι όπλο του.

Ήταν λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης (03.06.2021) όταν η ήσυχη γειτονιά κοντά στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους αναστατώθηκε από έναν παράξενο ήχο. Κανείς δεν κατάλαβε στην αρχή πως ήταν πυροβολισμός. Κανείς δεν συνειδητοποίησε τι είχε γίνει ούτε όταν βρέθηκαν έξω από το σπίτι του θύματος και βρήκαν την 64χρονη Ελένη πεσμένη στο έδαφος, μέσα στα αίματα.

Αμέσως κάλεσαν αστυνομία και ασθενοφόρο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας των τραυμάτων που έφερε στο λαιμό και τον ώμο από όπλο μικρού διαμετρήματος.

Από την αρχή ο θάνατος της αντιμετωπίστηκε ως εγκληματική ενέργεια.

«Ξεψυχούσε μπροστά μας»

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες της 64χρονης Ελένης στην Αγία Βαρβάρα. Γειτόνισσα της που μίλησε στο newsit.gr δεν μπορούσε να πιστέψει πως η γυναίκα που είδε αιμόρφυρτη, ήταν εκείνη που έβλεπε καθημερινά στη γειτονιά και γνώριζε την οικογένεια της.

Άκουσαν, είπε, τους πυροβολισμούς περίπου στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης (03.06.2021). Ο άνδρας της, είδε έναν άλλο γείτονα να τρέχει και τον ρώτησε τι συμβαίνει. Εκείνος, του είπε ότι μια γυναίκα είχε πέσει και όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν. Αλλά αυτό που είδαν, δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό τους.

Η 64χρονη γυναίκα ήταν “με αίματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού”, πεσμένη κάτω. “Ξεψυχούσε μπροστά μας” είπε η γυναίκα, μην κρύβοντας πως αρχικά όλοι πίστεψαν ότι η γειτόνισσα τους είχε πέσει και είχε χτυπήσει. “Μετά μάθαμε και τρελαθήκαμε”, τόνισε.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου