Χωρίς διάλειμμα, από τις 13:00 περίπου της Πέμπτης, συνεχίζεται η κατάθεση του συζύγου της δολοφονηθείσης Καρολάιν σχετικά με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν.

Στοιχεία που δεν συνάδουν χρονικά με τις περιγραφές που έδωσε ο ίδιος για ολόκληρη τη χρονική περίοδο από την εισβολή των τριών κουκουλοφόρων μέχρι και τη δολοφονία της συζύγου του.

Στα τρία αρχικά ευρήματα που πυροδότησαν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, δηλαδή το βιομετρικό ρολόι, οι κάρτες μνήμης και η «ύποπτη» δραστηριότητα στο κινητό του πιλότου, προστέθηκε η ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε ο 32χρονος με την 20χρονη, λίγο πριν δολοφονηθεί.

Όπως πρώτος αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του MEGA, Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της. Η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να διερευνά τι ακριβώς συνέβη.

Η Καρολάιν φέρεται να αντάλλαξε κάποια μηνύματα με τον σύζυγό της, ενώ βρισκόταν στη σοφίτα και ο 32χρονος στο υπόγειο. Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση ότι το ζευγάρι είχε προστριβή.

Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά. Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Έντονοι καυγάδες

Πάντως, οι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται να ήταν έντονοι το τελευταίο διάστημα, κι όχι μόνο τη νύχτα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, Καρολάιν είχε ενημερώσει τον σύζυγο πως ήθελε να τον χωρίσει, ένα στοιχείο που ίσως αποτελέσει κλειδί στις εξελίξεις.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από μηνύματα που έστελνε η Καρολάιν σε άτομο στο οποίο εμπιστεύονταν και εκμυστηρευόταν διάφορα προσωπικά της προβλήματα, είχε διατυπώσει την επιθυμία της να τον εγκαταλείψει και να μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι στην Αλόννησο με το παιδί τους.

Το πρόσωπο αυτό, σύμφωνα με το Sputnik, είχε καταθέσει όλα αυτά τα δεδομένα, όμως δεν υπήρχε κανένα άλλο στοιχείο που να βάζει στο «κάδρο» των υπόπτων τον 32χρονο.

[in.gr]