ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Οι υποψίες βαραίνουν πλέον τον πιλότο

γλυκά-νερά-οι-υποψίες-βαραίνουν-πλέον-550818

Πληθαίνουν τα ερωτήματα για τον πιλότο – σύζυγο της Καρολάιν, καθώς η εσπευσμένη μεταφορά του στην Αθήνα, η παραμονή του τόσες ώρες στη ΓΑΔΑ και οι μυστηριώδεις ανακοινώσεις των εκπροσώπων της Αστυνομίας στην συνέντευξη τύπου, ότι τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν…δημιουργούν υποψίες ότι ο σύζυγος του θύματος της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, αντιμετωπίζεται ώς ύποπτος.

Επισήμως, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, που καταθέτει εδώ και πέντε ώρες, έχει οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ ως μάρτυρας, ως ο άνθρωπος που γνωρίζει να απαντήσει στα μυστήρια της υπόθεσης, και όχι ως ύποπτος ή κατηγορούμενος, αλλά η υπόθεση φαίνεται πως έχει πάρει μια τροπή που πολλοί υποψιάζονταν αλλά κανείς δεν ήθελε να παραδεχθεί.

Τις τελευταίες ώρες, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι Αρχές βρίσκονταν πολύ κοντά στην εξιχνίαση της αποτρόπαιας δολοφονίας, ενώ το φως της δημοσιότητας είδαν και στοιχεία που προκαλούν πολλά ερωτηματικά και αναδεικνύουν τουλάχιστον τέσσερις ασάφειες στην αρχική κατάθεση του πιλότου:

1. Από το καταγραφικό των καμερών που υπήρχαν στο σπίτι του ζευγαριού, προέκυψε ότι οι κάρτες μνήμης έχουν αφαιρεθεί σε διαφορετική ώρα από την οποία έχει καταθέσει ο πιλότος ότι εισέβαλαν οι ληστές στη μεζονέτα των Γλικών Νερών.

2. Επίσης, το “έξυπνο” ρολόι που φορούσε η Καρολάιν στο χέρι της, φαίνεται πως έχει καταγράψει παλμούς και σε χρονικό διάτημα όπου έχει κατατεθεί ότι η 20χρονη ήταν ήδη νεκρή.

3. Εάν το χρονικό διάστημα των 45 λεπτών κατά το οποίο ο πιλότος δήλωσε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του ήταν τόσο μεγάλο, οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα είχε υποστεί ανεπανόρθωτες εγκεφαλικές βλάβες.

4. Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό τηλέφωνο του πιλότου, δείχνει και τηλεφωνικές επικοινωνίες, για τις οποίες δεν είχε κάνει λόγο στις καταθέσεις του όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

ΕΛΑΣ: Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν

“Εχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο”, τόνισε το απόγευμα της Πέμπτης σε έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο εκπρόσωπος Τύπου, Απόστολος Σκρέκας.

“Ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο” πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η επίσης εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Άννα Ευθυμίου, ανέφερε: “Σήμερα, πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη Σκιάθο, με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει”.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου