ΕΛΛΑΔΑ

Προεκλογική εμφάνιση Μεϊμαράκη

προεκλογική-εμφάνιση-μεϊμαράκη-406940

Προεκλογικό άρωμα είχε η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην πολιτική επιτροπή του κόμματος η οποία επικύρωσε την ηγεσία του, αφήνοντας στην άκρη τις εσωκομματικές αντιθέσεις και βάζοντας σε προτεραιότητα τις πολιτικές εξελίξεις.

Μόλις ο γραμματέας της Ν.Δ Ανδρέας Παπαμιμίκος κάλεσε τα μέλη της ΠΕ να νομιμοποιήσουν πολιτικά την ηγεσία Μεϊμαράκη δια ανατάσεως της χειρός, η αίθουσα σείστηκε από χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες.

Στην πρώτη σειρά ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη, με το Νικήτα Κακλαμάνη να κάθεται μεταξύ των δύο τελευταίων δημιουργώντας την αναγκαία απόσταση ασφαλείας. Ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ αναφέρθηκε σε όλους τους προέδρους της παράταξης,την ιστορική ηγεσία, τους διατελέσαντες γραμματείς του κόμματος και ιδίως στον κ.Καραμανλή και τον κ.Σαμαρά, κλείνοντας και τα πρόσφατα μέτωπα με τον δεύτερο.

Ο κ.Μεϊμαράκης έδωσε σύνθημα επιστροφής στις ρίζες της κεντροδεξιάς και το (μεταρρυθμιστικό) κέντρο κάλεσε όσους έφυγαν από τη ΝΔ τα τελευταία χρόνια να επιστρέψουν, με αφορμή το άνοιγμα των καταλόγων του κόμματος το φθινόπωρο, προκειμένου να επανεγγραφούν τα μέλη με πρώτο τον ιδιο ως “στρατιώτη” όπως είπε. Απέδωσε σε Τσίπρα- Καμμένο τα μέτρα και ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει πρόταση μομφής στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφήνοντας την Πρόεδρο της Βουλής να αποτελεί εσωτερικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ.

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου